A charlie hebdo szennylapot miért nem tiltják már be a franciák?
Egyszerűen undorító, hogy szó szerint mindenből gúnyt űznek, gúnyos rajzzal. Értem, hogy egy szatirikus lap, hogy nem kell komolyan venni, de azért mindennek van határa.
Pl a legutóbbi francia terrortámadás után már ilyen címlapjuk volt:
Vagy az orosz gép lelövésére is így reagáltak, miközben az oroszok is gyertyát gyújtottak a franciákért:
Én olyan vagyok, hogy mindent fenntartással kezelek, de ez nekem is sok. Ezek után én tényleg nem csodálkozok, hogy rajtuk csattant először a terroristák ostora.
Miért nem tiltják már be ezt az ocsmány, gusztustalan és gyomorforgató újságot? Szólásszabadság ide-vagy oda, azért lehetnének kulturáltabbak.
Nektek mi a véleményetek?
Amíg nem zsidóznak addig nem fogják betiltani.
Így működik az igazi szólásszabadság.
Teljesen nyilvánvaló.
"Amíg nem zsidóznak addig nem fogják betiltani.
Így működik az igazi szólásszabadság."
Megint egy szélsőjobbos üldözésimániás...
Francia törvényeket nem sérti.
Én is utálom őket, de nem rajzunk múlik...
Ha jól tudom, ez a fajta karikatúra (vagy nem is tudom minek nevezzem) a francia kultúra része, kb. a felvilágosodás óta.
A véleményem: baromira nem érdekel. Na de most komolyan, mit számít? Sok más (ennél sokkal izléstelenebb) dologgal ellentétben a Charlie Hebdo-t sehol nem tolják aggresszíven a pofádba. Ha nem tetszik, nem nézed, oszt' annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!