Mi értelme volt pénzbüntetést adni a hadházynak? Attól ugyan úgy bejárhat a parlamentbe garázdálkodni?
Figyelt kérdés
A magyar parlamentben elkövetett molinós rendbontásért 2 milliós büntetést kapott a lódoktor hadházy.
De az a baj hogy ennek semmi értelme nincs mert a mi pénzünkből fizeti ki,ha legalább kitiltották volna vagy 2 évre az hatásosabb lett volna ellene.
Link:
Szerintetek is inkább ki kellet volna tíltani jó hosszú időre?
2020. febr. 19. 10:45
1/18 anonim válasza:
Szerintem a büntetés értelmetlen, mert senkit nem zavart a molinó, Kövér meg mentális állapota miatt aligha alkalmas bármiféle büntetés tárgyilagos kiszabására. Csak folyamatosan érzékenykedik és Veér András valamikori szakmai diagnózisának (paranoia) helyes mivoltát a bíróság is megerősítette.
2/18 anonim válasza:
Igen, egyértelműen ki kellene tiltani, de örökre... visszaeső!!
3/18 anonim válasza:
Talán ezt a posvány kormányt kéne leváltani akik idáig züllesztették a parlamentáris demokráciát.
4/18 A kérdező kommentje:
Nemtom,orbán nem szokott molinókat lelógatni "STOP SOROS„ vagy " A GYÚRCSÁNY LUXUSHÁZÁT„ feliratal a magyar parlamentben.
2020. febr. 19. 11:14
5/18 anonim válasza:
Nem. Orbán kormánya az egész várost plakátozza szét. Az sokkal jobb.
6/18 Molyember válasza:
De, Orbán is szokott, csak neki sok pénze van, ezért az utcán csinálja. Megállítjuk Brüsszelt, nem vehetik el a munkánkat, ne Soros nevessen a végén, stb. Nem ismerős?
7/18 A kérdező kommentje:
De nem a parlamentben.
2020. febr. 19. 11:59
8/18 anonim válasza:
"De nem a parlamentben." És az jobb??????
9/18 anonim válasza:
Ami ott folyik, nem úgy néz ki, mint egy parlamenti munka. Nem is értem, miért pont Hadházy ténykedése zavaró.
10/18 anonim válasza:
Pénz van bőven mögöttük, szóval én is inkább kitiltás-párti vagyok.
Azt a megtévesztő látszatot keltik, hogy az ország sorsának alakítása egY Maunika só!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!