Miért van az, hogy néhány túl fizetett beképzelt ember uralkodik felettünk?
Figyelt kérdés
A nép többen van és mindenhonnan azt hallom,hogy ilyen rossz ez a kormány,ez meg az tünjön el.Ha ennyire nem tetszik a népnek akkor miért nem váltja le őket azonnal?2010. júl. 21. 12:48
11/17 anonim válasza:
Nem szeretem a vadászt. Tisztán iszom a bort.
12/17 anonim válasza:
Mert jelenleg nincs jobb helyette.
13/17 anonim válasza:
Erősebb kutyab...Szóval mindig az diktűl ahol a nagy pénz. Az alakitja ugy a világot, h munkaerökihasználás, meg h sok embernek csak annyira fussa h legyen munkaereje. Ha van pénzed fizetheted a médiát, megszavaztathatod magad és akkor ott ülsz a hatalomba. Tehetös vagy bárkit lefizethetsz, a minisztereket is.Igen össze kéne fogni, de a nép energiahiánnyal meg félelemmel küszködik, h ha kivonul az utcára, meg sztájkol, nem megy be dolgozni, elveszti a munkhelyét, fizetését, megélhetését, energiáját. Ésszel meg lehetne szervezni egy lázadást, h a bankok összef..nák magukat, de akkor ott cserekereskedelem kell, a pénz helyett, mert a pénzt az elfogy.meg Bátorsággal! Ugy hogy mindenki azt akarja, és odateszi magát, és nem bizonytalanodik el és nem a félelem vezérli. Ja és nem veszel semmit multitól, hogy ne jusson pénzhez, és gyengüljön az ereje, befolyása. Ha az emberek a sarkukra állnának, simán össze lehetne roppantani a globális világot. Kiváncsi volnék, hogy bevetnék e a fegyvereket a nép ellen. Ott kellene kezdeni, hogy egy nagyon néphez lojális millitary, akik nem fognak fegyvert ellenünk. De öket mivel tennéd motiváltá? Szerintem azt használja ki a nagytöke, hogy a nép nem lép fel egységesen ellenük.
14/17 anonim válasza:
a válaszokhoz: ez mind szép és jó,de hogyan? "nincs ötletük" honnan lenne? istenem-.-
a kérdéshez: mert ezt termelte ki magából az ország!
15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a második kommentelőnek igaza van,kissé hülyén fogalmaztam.bocs.
De a válaszokból is látszik,hogy mindenki máshogy gondolkodik a témáról.Igazából erre is kíváncsi voltam,hogy manapság az emberek hogyan vélekednek erről.Köszönöm
2010. júl. 22. 09:54
16/17 anonim válasza:
A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 15:35
Te vagy az, aki isteníti az elmúlt 20 évet, miközben folyamatosan szidod a komcsikat? :D
Igeeen szerintem te vagy!
17/17 A kérdező kommentje:
Én politika ellenes vagyok.Anarchista.Mind az aktuális demokráciának nevezett rendszert mind a kommunizmust mind az előtte lévő fasizmust elítélem.Szóval ez mellé ment
2010. júl. 23. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!