Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért van az, hogy néhány túl...

Miért van az, hogy néhány túl fizetett beképzelt ember uralkodik felettünk?

Figyelt kérdés
A nép többen van és mindenhonnan azt hallom,hogy ilyen rossz ez a kormány,ez meg az tünjön el.Ha ennyire nem tetszik a népnek akkor miért nem váltja le őket azonnal?
2010. júl. 21. 12:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
67%
Mert a rosszul fizetett "söpredéknek" csak a szája nagy, tenni ők sem tudnának semmit.
2010. júl. 21. 12:58
 2/17 Voltaire ***** válasza:
60%

"A nép többen van" ez priceless.

Senki sem uralkodik felettünk. Szabadon választjuk a képviselőinket.

2010. júl. 21. 13:03
 3/17 anonim ***** válasza:
74%
Ha képesek lennénk összefogni, elmozdíthatnánk őket a hatalomból. Ők osztanak meg minket, mi meg hagyjuk. A mi hibánk.
2010. júl. 21. 13:06
 4/17 anonim ***** válasza:
53%
Azért volt, amikor összefogtak a magyarok, aztán mégis leverték a forradalmat.
2010. júl. 21. 13:19
 5/17 anonim ***** válasza:
6%
Én úgy emlékszem a nép választotta meg őket, úgyhogy a nép csak kussoljon, ha ennyi esze volt...
2010. júl. 21. 13:35
 6/17 anonim ***** válasza:
53%
Én szóltam a népnek még a választások előtt. Ha rosszul szavaztak vessenek magukra. :)
2010. júl. 21. 14:37
 7/17 anonim ***** válasza:

Már nem azért de a nép szavazta meg őket.

Ezeknek amúgy se jó semmi, ha te kerülnél hatalomra téged ugyanúgy leugatnának, még ha azt hiszed hogy jó is amit csinálsz...

Gondolom a parlamentben is ezt hiszik.

2010. júl. 21. 15:07
 8/17 anonim ***** válasza:
13%

"Miért van az, hogy néhány túl fizetett beképzelt ember uralkodik felettünk?"

Ha a politikusokra gondolsz, akkor a kérdés eleve rossz. Egy banki regionális vezető többet keres egy miniszternél, egy bankfiók igazgatója vagy egy jobb fejlesztőmérnök vagy informatikus jobban keres egy ogy. képviselőnél. A miniszterelnök jövedelme eltörpül egy közép- vagy nagyvállalat tulajdonosáé mellett.

"A nép többen van és mindenhonnan azt hallom,hogy ilyen rossz ez a kormány,ez meg az tünjön el."

Mivel rossz helyekre jársz: olyan kocsmákba és piacokra, ahol az a proli söpredék hőzöng, akiknek soha semmi se jó, folyamatosan morognak, de értelmes ötletük persze nincs. Lényegében ez egy kisgyerekes hiszti. Egyébként ezek a hisztizők általában a választójogukkal sem szoktak élni, ami még komikusabbá teszi a picsogásukat.

2010. júl. 21. 15:35
 9/17 anonim ***** válasza:
33%
Én egy proli söpredék vagyok! És hőzöngök. Ugyanis van egy kétkezi szakmám, dolgozom, de a munkám annyit ér hogy épp ne haljak éhen, és munka után igen benyomok egy pohár sört a kocsmába, és hőzöngök, és elmegyek szavazni, mert akkor lehet változtatni, és utálom a beképzelt gazdag kis f@szkalapokat akik lenézik a prolikat legalább annyira mint a politikusokat. És most is csak hőzöngök, mert proli vagyok.
2010. júl. 21. 16:08
 10/17 anonim ***** válasza:
Összedobhatnánk már a zsét egy vadászra...
2010. júl. 21. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!