Számotokra a Momentum nem vált hiteltelenné?
Mármint most lényegében azokkal működik együtt akiket elvben le akar majd váltani (az elmúlt 20-25 év elvtelen ,gerinctelen gazembereit).
Értem ,hogy ezt nem lehet azonnal viszont félek attól ,hogy az MSZP , DK szépen zsebre vágja őket ,és végül ugyanolyan lelketlen kétszínű gyalázatokká válnak.
Azzal egyet értek ,hogy politizálni kell ,és szükséges ,de szerintem Magyarországon a jelenlegi állapotok miatt a párt politika halálra van ítélve valamiféle alternatíván kellene kidolgozni pl: civil szervezeteket létrehozni ,és azok segítségével korlátozni ,befolyásolni a kormány politikáját majd miután meggyengül ,és kellő támogatottságot elér az adott szervezet akkor lényegében rendszert kell váltani (ellenzékkel együtt).
Majd akkor válhat hiteltelenné, ha hatalomhoz jut, addig esélyük sincs rá. :)
A Momentum egyébként elsősorban a NER ellen küzd; ha ezt a célt elérték, utána jöhet a többi.
A momentum a nolimpia kampánnyal nyitott be a politika világába. Ahhoz kerestek támogatókat, hogy vonják vissza az olimpiai pályázatot de amint sikerült elérniük, azonnal el is hazudták ezt és megpróbálták bemesélni, hogy ők csak a döntés jogát akarták a budapestieknek megadni.
Csakhogy akkor nem az lett volna a kérdés az aláírásgyűjtő íveiken, hogy egyetért-e ön azzal, hogy vonják vissza az olimpiai pályázatot - hanem hogy egyetért-e ön azzal, hogy a pályázatról népszavazás döntsön.
Ezóta a hazugságuk óta hiteltelenek és semmit nem tettek azóta sem amivel kicsit is hitelesebbé tették volna magukat, éppen ellenkezőleg.
Kedves Előző!
"Csakhogy akkor nem az lett volna a kérdés az aláírásgyűjtő íveiken, hogy egyetért-e ön azzal, hogy vonják vissza az olimpiai pályázatot - hanem hogy egyetért-e ön azzal, hogy a pályázatról népszavazás döntsön."
Tévedsz. A gyűjtés arra vonatkozott, hogy legyen népszavazás. A népszavazás kérdése az volt, hogy egyetért-e azzal, hogy visszavonják.
A Momentum nem csapott be ezzel senkit.
#8 Értem én hogy ciki amit csináltak és hogy szeretnétek átírni a múltat, de az internet világában ez nem fog menni!
"Egyetért-e Ön azzal, hogy Budapest Főváros Önkormányzata vonja vissza a 2024. évi nyári olimpiai és paralimpiai játékok megrendezésére irányuló pályázatát?"
Pontosan ez volt a kérdés.Hiába ment mellette a hazugság amivel rávették az embereket az aláírásra, a kérdés ez volt, a pályázat visszavonását íratták alá és nem azt hogy legyen róla népszavazás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!