Melyik lesz a Jobbik tv-je?
"Csak nem gondolod, hogy helyet adnának egy nyíltan jobbikos tévének az interneten kívül?"
Már miért ne lehetne a jobbiknak tv-je? ki mondja meg, te?
Ha ilyen hazaáruló antimagyar pártoknak lehet saját tv-jük akkor a jobbiknak is.
"mindent ami benne van, gondosan megterveznek, pl a Maonika showt, azér van benne annyi segílyes, és híradót is, abban pl soha nem látom a Jobbikos felszólalásokat, persze az mszp soha nem maradhat ki, vagy ha véletlenül mondanak valamit a Jobbikról akkor is csak azt hogy mennyire rászísták meg nácik"
- Tehát a romákat lejárató műsorokat az MSZP rendeli? A Jobbikot meg a Jobbikon magán kívül mindenki szélsőségesnek tartja, nem csak az MSZP. Arról meg nem tehetnek a hírműsorok, hogy milyen egy párt; jobb színben azért hadd ne tüntessék fel őket, főleg ha az adott párt az adott csatorna beszüntetésével fenyegetőzik.
azér vannak ilyen műsorokban nagy számban romák, mert nem mennek el dolgozni, bemennek a maunika showba jól lejáratják magukat azt kapják a pénzt
sajnos olyan országban élünk ahol ha valaki kimondja hogy van cigány bűnözés az már rasszista, tehát aki kimeri mondani az igazat veszéllyel van a társadalomra az összes párt szerint, kivéve a Jobbikot, ők megmondják az igazságot. Arra emlékszem én is amikor Vona kimondta hogy ha hatalomra jutnak beszüntetik az rtl-t, aztán később 1-2 hétre rá meghívták egy műsorba és akkor már nem ezt mondta, mivel sokan felháborodtak ezen, hanem okosan annyit mondott, hogy néhány műsört szüntetnének meg mint pl a maunika showt, ez azért jó mert ha szép lassan leveszik a agysejtpusztító műsorokat és kicserélik normális nem butító műsorokra akkor nem fogja észrevenni a társadalom, hogy egy radikális változáson esett túl, mégpedig azon hogy nem butul tovább, de ez majd a következő választás után történik meg
mszp: tv2, rtl, atv
fidesz: hírtv, echotv
jobbik: jobbiktv.hu
nem is tudtam, hogy az RTL mszp-s. nem tudom honnan veszel ekkora fäszságot :D
a tv2 az az, de az rtl fideszes inkább :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!