Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Melyik lesz a Jobbik tv-je?

Kayl18 kérdése:

Melyik lesz a Jobbik tv-je?

Figyelt kérdés
A választások után mondta egy Jobbikos képviselő, hogy lesz a Jobbiknak saját tv-je, mint a Fidesznek a Hír tv vagy az mszp-nek a tv2 és az rtl. Én csak arra lennék kíváncsi, hogy ki melyik tv-t tartja erre megfelelőnek vagy esetleg ki az aki szerint egy teljesen új csatornát kellene csinálniuk.
2010. júl. 13. 14:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
www.jobbik.tv
2010. júl. 13. 14:48
 2/17 anonim ***** válasza:
95%
2010. júl. 13. 14:49
 3/17 anonim ***** válasza:
8%
go.tohell.com/gyurcsany
 4/17 anonim ***** válasza:
0%

Valami új TV-t kellene csinálniuk, aminek semmi értelme nem lenne ugyan, mert egyoldalú lenne a tájékoztatás. De sokan néznék egy darabig, csak hát változatos adásokra nem számíthatunk, így nem lesz egy médiamogul :)

jelenlegiek közül max ECHO tv lehetne

5/17 A kérdező kommentje:
nem az online tv-re gondoltam:)
2010. júl. 13. 14:50
 6/17 A kérdező kommentje:
de lenne értelme, mert így felvehetik a versenyt a Fidesszel, nekik ott a Hírtv, sokat nézem a Hírtv-t de Jobbikról örülök ha 2 havonta egyszer szó esik
2010. júl. 13. 14:53
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
A jobbikos képviselő viszont az online tévére gondolt. Csak nem gondolod, hogy helyet adnának egy nyíltan jobbikos tévének az interneten kívül?
2010. júl. 13. 14:53
 8/17 A kérdező kommentje:
nem arra gondolt, online tv-jük már azelőtt is volt, nem tudom mi volt a neve a képviselőnek, valami nagy fejes volt a Jobbikban, de azt tudom hogy anno ő csinálta a Fidesznek a Hírtv-t és mondta hogy a Jobbiknak is fog csinálni
2010. júl. 13. 14:56
 9/17 anonim ***** válasza:
37%

"a Jobbiknak saját tv-je, mint a Fidesznek a Hír tv vagy az mszp-nek a tv2 és az rtl"

- Hát, ha az utóbbi tényleg az MSZP tévéje, akkor valamit nagyon rosszul csinálnak...

2010. júl. 13. 15:00
 10/17 A kérdező kommentje:
mindent ami benne van, gondosan megterveznek, pl a Maonika showt, azér van benne annyi segílyes, és híradót is, abban pl soha nem látom a Jobbikos felszólalásokat, persze az mszp soha nem maradhat ki, vagy ha véletlenül mondanak valamit a Jobbikról akkor is csak azt hogy mennyire rászísták meg nácik
2010. júl. 13. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!