Hogy meri ennyire nyilvánosan felvállalni az ellenzék a magyarellenes hazaárulást a hatalom megszerzéséért?
Amikor valaki elkezd mocskolódni és a másikat sértegetni, azzal ő maga vallja be, hogy sem igaza nincsen sem lehetősége más, csakis ez a kényszermegoldás.
Ha túl bonyolult voltam ahhoz hogy megértsd: a férgezéssel magadat buktattad le, hogy te is tudod a kérdezőnek van igaza.
Na meg megmutattad te mennyire semmi vagy.
Tudtommal nem egypàrt rendszer van. A fidesz nem egyenlő a magyarsággal.
Az ellenzék a szavazók felét képviseli. Nem kell mindenben egyetérteniük a Fidesszel. Nem lesznek hazaàrulòk, mert pl szeretnék, ha ellenőrizve lennének az eu-s pénzek és nem a Fideszesek gazdagodására menne el az a forrás, amit az EU az országnak ad.
Komolyan szánalmas már ez a vergődés és hazaàrulòzàs.
Minőségi különbség az ha valaki más véleményen van, másképpen szavaz (bár igen érdekes, hogy amikor a fidesz nem szavazza meg amit az unió eddigi vezetése akart, az neked sem volt megfelelő és te is szidtad miatta) - meg aközött, ha valaki szándékosan az ország lehetőségei ELLEN szavaz.
Nem attól hazaárulók, mert egy kérdésben nem úgy szavaznak ahogy a fidesz, mert pont ezért vannak más pártból ott, hogy másféle véleményt is megjelenítsenek. Attól hazaárulók, mert szándékosan gyengítik a magyar lehetőségeket azzal, ha megakadályozzák hogy magyarok kerüljenek bizonyos posztokra.
Itt nem arról lesz döntés, hogy a magyar fideszes vagy a magyar momentumos töltse be azt a pozíciót, akkor jogos lenne amit írsz. Itt a választás CSAK AZ, hogy vagy magyar tölti be egy fideszes személyében, vagy NEM magyar lesz abban a pozícióban.
De csak csinálják nyugodtan, én már sokszor mondtam.
Ennél tökéletesebb bizonyíték arra, hogy alkalmatlanok is az ország képviseletére, vezetésére, meg érdemtelenek is, nem lehet.
A Fidesz is ugyanígy szabotálta az MSZP pozícióit, amíg ellenzékben volt. A logikád alapján tehát a Fidesz is alkalmatlan az ország vezetésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!