Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ahhoz hogy meghalt...

Mit szóltok ahhoz hogy meghalt Heller Ágnes?

Figyelt kérdés
Miért utálta olyan sok ember? Mit csinált amiért utálták?
2019. júl. 19. 22:46
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
18%

Sajnálom, hogy meghalt, nem mindennel értettem vele egyet, de egy nagyszerű gondolkodó volt és több hasonló rendszer kritikus kéne.

A szélsőjobbos gyűlölködőkről annyit, hogy az ilyen barmok miatt kezd megingani a a szólásszabadságba vetett hitem és a véleményüket szankcionálnám vagy börtön büntetéssel súlytanám. Undoríto az a gyülölködés ami a youtube kommentek alatt megy. Megvetem azt ami 2006 októberében történt, mert antidemokratikus volt a rendőrterror, de részben megérdemelték, mivel ilyenek szoktak mocskolódni, gyülölködni. Néha van bennem az az érzés, hogy bárcsak a pride ellentüntetőket is szétoslassák a rohamrendőrök a fenébe majd egy jó vajas popcornnal élőben nézhessem azt, ahogy vergődnek azok a szélsőséges tetvek és röhögjek rajtuk egy jót.

Nem veszik észre azt, hogy hiába hazaárulozzák Hellert, valójában ők hoznak szégyent erre az országra és ő járatják le. Ilyenek miatt nem tudok hinni a korlátlan szólásszabadságban és kéne még jobban szigorítani azt.

2019. júl. 22. 09:27
 42/45 A kérdező kommentje:

"Ezt honnan veszed, hogy.... ahova besétált, onnan nem dobták ki, stb..... amit írsz, mintha egy aranyos, szeretnivaló valaki lett volna?"

Nem szó szerint kell érteni. Úgy gondoltam, hogy rengeteg helyen nyitott ajtóval fogadták, ahova másokat be sem engedtek volna.

2019. júl. 22. 10:49
 43/45 anonim ***** válasza:
100%

42

És szerinted miért? Mert nem a tudományos értéke miatt, abban biztos lehetsz.

2019. júl. 22. 15:51
 44/45 anonim ***** válasza:
Egy magyarellenes gyűlölködő, liberális senki volt. Megtestesítője mindannak, amit egybkonzervatív ember szívből utál. Nem sajnálom, hogy meghalt.
2019. nov. 7. 20:12
 45/45 anonim ***** válasza:
100%
Örülök neki. Egy hazaárulóval kevesebb.
2019. nov. 22. 09:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!