Mit szóltok ahhoz hogy meghalt Heller Ágnes?
21
Már hogy lenne mindegy!
Azon a címen, hogy biztos örökös akadémikus volt, tiszteletdíjjal meg mindennel, hogy Nyújorkból köszönje meg a mocskolódásával. Ami meg az MTA örökös szégyene. Széchenyi szellemének meggyalázása, mind az összes kommunistával együtt, akik betolakodtak a magyar tudományos életbe. Kezdve az anyagyilkolást propagáló Lukáccsal, a magyarok szégyenével.
"Utolsó éveit arra tette fel hogy lejárassa az országot. Isten nyugosztalja. Majd a pokolban elnyeri méltó jutalmát."
Azért kicsit gondolkodjál, mikor ilyen hülyeségeket írsz be ide, és "fájó igazságnak" hiszed azt, az ha valakinek politikai véleménye van, egy demokráciában elvileg nem lenne, hogy gond legyen, egész addig míg a törvényesség határain belül van, márpedig nem nagyon emlékszem, hogy Heller ellen bármikor büntetőeljárás indult volna. Az még nem kellene, hogy bűn legyen, hogy valakinek véleménye van. A Fidesz, a NER és a többi nyalánkság, bár erősen próbálkoznak továbbra sem Magyarország.
"Vén kommunista aki helyeselte az "ellenforradalom" leverését."
Ez tuti? És ha ez igaz akkor miért szelfizik vele mindenki? Olyanok akik nem ezt gondolják egyáltalán?
Tuti!
Nézz utána, ha nem hiszed! Az internet nem felejt.
Ln nem tudom, hogy ki az a "mindenki", de komoly ember nem szelfizget indifferens emberekkel.
Ha még 82x leírod a hülyeséged, attól még nem lesz igaz!
Én nem vagyok fideszes, még csak jobbos sem, de egyenesen undorodtam a figurájától. És nem csak tőle, hanem minden öreg "meggyőződéses" komcsitól, akik érdekes módon minden rendszer alatt megtalálták a számításukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!