Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményed erről?

Mi a véleményed erről?

Figyelt kérdés

"Ma itt jártak a felsőzsolcaiak.

Meséltek pár dolgot, ami érdekes módon nem jön át a médián. Egyiken sem. A cigányok a védekezés ideje alatt elloptak 8 gumicsónakot ebből 3 a rendőrségé volt. -Kivették egy készenléti kocsiból a rádiót. -Kifosztották a tűzoltók autóját.

-Szétloptak egy rendőrbuszt,szétrugdosták a homokzsákokat, hogy elönthesse a víz a házaikat - hogy újat építtethessenek a magyarokkal. Pechjükre őket a víz nem érte el. Ettől még megszállták a miskolci sportcsarnokot, ahol naponta ötszöri étkezést kapnak - miközben a védekezésben részt vevőknek állott-mállott-pállott szendvics, hidegkaja jut. A miskolci sportcsarnokban - eddig - 15 millió forintos kárt okoztak ezek a retkek - lopással és rongálással. -Kifosztottak minden házat, melyet éppen nem őriztek. A rendőrök géppisztollyal járőröznek - eddig egy alkalom volt, amikor már kis híján használniuk is kellett az őket megtámadó fosztogató cigánycsűrhe ellen. Más rendőrök viszont épp azzal packáztak, aki megállás nélkül, szó szerint éjjel-nappal hordja a segélyeket, aki egymaga 200 ember mentett ki, 20 kutyát, két malacot és számtalan ingóságot. Miközben a posztos rendőrök mellett három szajréval megrakott, kancigány vezette Zsiguli is elment, rendőr elvtárs legfontosabb dolga az volt, hogy ezt az EMBERT egzecíroztassa, merthogy "lóg a rendszámtáblája".Emberünk emlékeztette a hős posztot, hogy talán bekukkanthatna a rendszám nélküli piros Zsigulikba is (igaz, azoknak így tényleg nem lógott a táblája), végül megunva a pimaszkodást "Gyere utánam b* meg!" felkiáltással otthagyta a bunkót és bement a mélyvízbe.Természetesen a tahó rendőr nem követte."

Elhatárolódásokat és ajvékolást az öltözőbe kérném.

2010. júl. 10. 23:09
 1/3 anonim ***** válasza:
38%

Honnan tudod,hogy ez, amit leírtál igaz is? Tőlünk már háromszor vittek segélyt Felsőzsolcára, de senki nem hallott-látott ilyeneket.

A papír mindent kibír!

2010. júl. 10. 23:14
 2/3 clint ***** válasza:

Sztem a rendőr szó már helytelen ezekre az emberekre.

Mondhatják, hogy felsőbb utasításra csinálják, de igenis jópár van aki élvezi ezt.

Engem 10ezer ftra büntettek meg egyszer mert, olvastam egy falra kiragasztott hirdetést:D Megálltak mellettem, és kérdezték mit csinálok.

Én azt mondtam, hogy nem messze innen épp vertek 4-en egy srácot, mert amikor arra mentem kocsival láttam.

erre ahelyett, hogy elindultak vna megnézni, kérték a személyimet, lakcimigazolómat, kötekedtek, nekem felment a pumpa, és mondtam, hogy menjenek már nézzék meg. Egy idő után szó szerint elindultak a másik irányba.

Pár hónappal később meg jött a papir és a büntetés, hogy én nyilvános helyen pisiltem:D:D

Egy falon olvastam egy hirdetést:D

a srácot meg gondolom addig péppé verték. ennyit a zsarukról.

2010. júl. 10. 23:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez Kelet-Magyarország.

Tök vicces, h amikor el kell mennem a cigánytelep mellett mindenhol, ott van a parabola, és mindenki kint van az utcán, udvaron senki nem dolgozik.

Volt h dolgoztam helyen és ház dufartjában kellett mindíg elmenni, és ajtó meg ablak nem volt a házban, de plazma tv, befigyelt. :S

2010. júl. 11. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!