Van még egy ilyen begyepesedett, megsavanyodott nép mint a magyar?
Felszínes megfigyeléssel bárhová el lehet jutni. Nem utálja a vicceket az, akinek a feje gilotin alatt van akkor se, ha nem mulat rajuk.
A megsavanyodottságot konkrét dolgok idézik elő, és elmúlik, ha a helyzet megváltozik. És nehéz ezt elérni akkor, ha már tömegessé válik a beletörődés. A haláltáborokban az életösztön (a legerősebb cselekvésre késztető dolog) ellen cselekednek. Mégse szoktak ott fellázadni, bármi áron az őröket agyonverni, hogy elmenekülhessenek. Megvan ennek a jelenségnek az agyi mechanizmusa, begyepesedettségről nincs szó.
Engem mondjuk a sportteljesítmények alapból kicsit sem érdekelnek akár magyar akár nem. Nem követem a sportot egyáltalán, még a nagyobb sporteseményeket sem mint pl. az olimpiákat. Persze tudom, hogy egy valamilyen szinten hiba, mert ez is része az általános műveltségnek, ámde leszharom..
Mellesleg ma már minden nagyobb sport teljesítmény mögött komoly dopping ügylet van, aztán meg, hogy azt ki milyen ügyesen tudja eltussoltatni, attól függ a győzelem. Üdv a valóvilágban.
Kérdező ne ebből az oldalból indulj ki!
Van itt néhány ilyen ember akinek semmi nem jó és mindenben csak azt keresi hogyan lehet mocskolni a magyarokat - ne csatlakozz hozzájuk ilyen kérdésekkel még te is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!