Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Puzsér támogatók! Szerintetek...

Puzsér támogatók! Szerintetek nem viszi túlzásba mostanság Karácsony és Tarlós szapulását?

Figyelt kérdés

A kérdésre PUZSÉR TÁMOGATÓINAK válaszát várom, nem pedig a csípős és cinikus megjegyzését azoknak, akik eleve nem kedvelték, mert azoknak amúgy is tudjuk az álláspontját.

Szóval egy ideje figyelem, hogy Puzsér hivatalos Facebook oldalán csökken a követőinek a száma. Szerintem azért, mert már túlzásba viszi Tarlós és Karácsony savazását és ez sokakat zavar. Vagy ez teljesen természetes kampányidőszakban? Mást sem tud írni, mint ilyen cikkeket és szerintem ez már túlontúl visszatetsző, mert sokszor úgy érzem, hogy nincs is új információ az írásaiban, csak az, hogy Karácsony hazudik és Tarlós ódivatú.

2019. júl. 11. 11:18
 1/3 anonim ***** válasza:
57%
Tarlóst kicsit túlmocskolja és az egy kicsit idegesítő, de Karacsonnyal kapcsolatban egyáltalán nem túloz úgy gondolom. Ettől függetlenül raszavazok.
2019. júl. 11. 12:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Karácsony tényleg egy hazug jellegtelen pojáca, nem árt ha kapja az ívet!
2019. júl. 11. 13:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem most ez egy természetes folyamat a Facebookon, még amerikai hírességeknél is egfigyeltem, hogy csökkennek a követőik, vagy hogy is hívják ezt a faceen...
2019. júl. 11. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!