Sulek Péter kérdése:
Tarlós vagy Karácsony? Te kire szavazol, vagy szavaznál ha pesti lennél
Figyelt kérdés
Köszi a választ2019. júl. 8. 21:13
1/23 pecsek12 válasza:
Tarlós, egyértelmű. Karácsony alkalmatlan, ezt nem lehet letagadni.
2/23 A kérdező kommentje:
Szerintem is Tarlós szakember,de kíváncsi vagyok mások véleményére is :)
2019. júl. 8. 21:20
3/23 anonim válasza:
Lehet hogy Tarlós szakember, én viszont DK-s. :D
4/23 A kérdező kommentje:
Köszi 3-as ez is egy érvelés :D
2019. júl. 8. 21:22
5/23 anonim válasza:
A Gerike meg nem DK s. Na most akkor?
6/23 A kérdező kommentje:
4-es de a baloldalnak közös jelöltje vna az előválasztás miatt. a Dk-sok Karácsony Gergelyre fognak szavazni,legalábbis a nagy részük.
2019. júl. 8. 21:29
7/23 anonim válasza:
Karácsony. Tarlós egy szenilis fidesz báb,akinek semmi gondja azzal hogy a fideszes polgármesterek szétlopják meg szétgarázdálkodják a kerületeiket. Hogy össze vissza van és elégtelen az eü ellátás. A várba költözős fidesz had havi 20-30ért sem szúrja a szemét. Mennie kell az ilyen gerintelen elvtelen hozzá nemértő embernek.
8/23 anonim válasza:
Attól,hogy te DK-s vagy azért egy alkalmatlan emberre kellene bízni ország fővárosát?
Vagy csak azért mert Fecó vezér azt tolja,csináljuk meg!
9/23 anonim válasza:
Nehogy már Karigeri vezesse egész Budapestet, még Zuglóban sem tud gazdálkodni rendesen, csődbe viszi a kerületét.
10/23 anonim válasza:
a pösze-selypes vénemberre nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!