Tarlós vagy Karácsony? Te kire szavazol, vagy szavaznál ha pesti lennél
#3-vagyok:
Az utánam következő 5 válaszolóból kettőnek az volt a legfontosabb, hogy nekem szólogasson be.
Jellemző fidesz politika! :D
Nem vagyok zuglói, szóval nem tudom Karácsony hogyan látja el a polgármesteri hivatalát. Most hirtelen minden fidesz közeli médiumban megjelent hogy csődbe viszi a várost, kétlem hogy ebből bármi is igaz lenne. Budapesti sem vagyok, Tarlós munkásságát sem ismerem.
Nem vagyok sem fideszes sem MSZP-s, párt alapján sem tudnék leszavazni.
Ami alapján dönteni tudok, az Tarlós és Karácsony médiaszereplései, ígéretei, véleményei, vitái. Ezek alapján pedig erősen Karácsony fele hajlik a döntésem, ha budapesti lennék, biztos rá szavaznék.
Pesti vagyok, és Tarlósra fogok szavazni.
Amúgy, szerintem amit az ellenzék művel vicc, és Kari Gerit sem bírom, mint politikust, sőt, ami Zuglóban történik az elég gázos, de " Aranyos Kálmán Olga" és "KFG" mellett még komolyan ő volt a legjobb, ami elég nagy szégyen a két másik jelöltre nézve.
Pesti vagyok: Tarlós
És nem, nem vagyok fideszes, de felelőtlen sem.
Ha pesti lennék, és Tarlós illetve a Sátán között kellene választani, menne a szavazatom a Sátánra.
Bárki, csak Tarlós nem.
(Na jó, Puzsért is kizárnám.)
Egyik se. tarlós a tetves fidesz bábja, karigeri is egy fidesszel együttműködő mutyista.
Úgyhogy Puzsér, bár a sétáló budapest egy marhaság.
Még jó, hogy nem vagyok pesti...
Az biztos, hogy Karácsonynak még nem volt alkalma akkora baromságokat elkövetni, mint Tarlósnak; ez mellette szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!