"#9-es, nem csak az a fajta diktatúra létezik, ahol ha szólsz egy rossz szót, akkor elvisznek és lelőnek.
Lehet hogy nincs nyílt diktatúra, de demokratikusnak sem igazán lehet nevezni a jelenlegi rendszert."
És ha nem demokratikus annyira akkor már rögtön diktatúra mi?
Nem igazán értem miről beszéltek.
Járóka Líviát kedden MÁR megválasztották EP alelnöknek, méghozzá első körben, 349 szavazattal.
Tényleg ennyire elrugaszkodtatok már a valóságtól, hogy minimálisan sem érdekelnek a tények?
Kár velük vitázni. Tudhatnád, hogy nekik csak az a demokrácia ami liberális demokrácia ÉS egyben az kerül hatalomra kit ők akarnak. Ha bárki más, az csakis diktatúra lehet és csakis csalással.
Igen érdekesen jöhet ez persze össze most a fejükben azzal, hogy a dk és a momentum mennyi mandátumot szereztek, miközben a fidesz-kdnp lett a győztes. Sokáig küzdöttek utána hogy valami épkézláb magyarázatot ki tudjanak hozni rá, hogyan csalt a fidesz úgy, hogy mégis érvényes volt a választói akarat, mert hát nekik is lett mandátumuk. De nem jött nekik össze.
"Az ok egyszerű: az európai politika irányításában nem vehetnek részt a közös Európa ellenségei, az európai integráció rombolói."
Kevés lesz ehhez Molnár Csacsi. De ha ez az ára annak, hogy a magyar politika irányításában nem vehetnek részt a szuverén Magyarország ellenségei, ám legyen.
"Kár velük vitázni. Tudhatnád, hogy nekik csak az a demokrácia ami liberális demokrácia ÉS egyben az kerül hatalomra kit ők akarnak. Ha bárki más, az csakis diktatúra lehet és csakis csalással."
Ez igaz. Nem tudnak veszteni az ellenzékiek. Én a Fidesz kormány nagy nyertese vagyok és örülök neki. Ők meg had irigykedjenek csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!