A dk travel Gyurcsany buszos cege? Lattam ma egy ilyen kis betuvel dk-san felmatricazott buszt. A kerdes kit buszoztattak es hova? Az elovalasztasnak mar vege.
Figyelt kérdés
2019. jún. 29. 20:20
1/10 anonim válasza:
Egy troll sem lehet ennyire idióta...
2/10 anonim válasza:
Semmi politikai irány nincs,
DK = dehogymegyünk kocsival
3/10 A kérdező kommentje:
A ket sajat szememmel lattam a buszt es a kek feliratot.
2019. jún. 29. 20:40
5/10 anonim válasza:
Amelyik busszal fuvarozzák a szavazókat arra nem teszik ki, hogy DK, ez egy másik cég.
6/10 A kérdező kommentje:
De a fidesz is puskas akademias busszal viszi oket.
2019. jún. 29. 20:59
7/10 anonim válasza:
Ugyan fotózd vagy videózd már majd le ezt a fideszes buszt mert ezt kántáljátok évek óta de valahogy sosincs róla semmi bizonyíték hiába tudtok róla állítólag. Olyan könnyü lenne oda menni és felvenni videóra , de nem, inkább csak mondogajátok. Jaa azért nem veszitek fel mert nincs ilyen?
8/10 A kérdező kommentje:
En elmondtam ha dk-st buszt latok is... a felcsuti buszokrol meg van kep a hvg-n es a tobbin.
2019. jún. 29. 21:07
9/10 anonim válasza:
#8 Linkelj már egy ilyen képet ahol szavazókat buszoztatnak..
10/10 Koplárovics Béci válasza:
"Ugyan fotózd vagy videózd már majd le ezt a fideszes buszt mert ezt kántáljátok évek óta de valahogy sosincs róla semmi bizonyíték hiába tudtok róla állítólag."
Minek? Úgyis elintézitek egy "ugyanmár, ez nem az". Nem tudom, hogy te magad el is hiszed-e azt, amit mondasz/írsz. Azt sem tudom eldönteni, hogy melyik a rosszabb? Ha elhiszed, vagy ha szimplán csak hazudsz a pártod érdekében. Tessék, válogass amúgy kedvedre:
De tudom, ezek nem is szavazók, csak úgy vannak. Sose szavaztak még senkire. Vagyis csak a senkire szavaztak. Egyébként nem látnék kivetnivalót, ha bérbeadták a buszokat piaci áron. A probléma általában a fidesz által értelmezett piaci árral van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!