Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem tiltja a kormány a...

Miért nem tiltja a kormány a prideot?

Figyelt kérdés
Tudtommal keresztény ország, keresztény kormány van. A Biblia szerint is bűn a homoszexualitás, így minden eszközzel meg kellene akadályozni minden ezzel kapcolatos rendezvényt és visszaszorítani hogy ne terjedhessen tovább. A prideon megkérdezett fiatalok nagy része azonos nemű párral képzeli el a jövőjét.
2019. júl. 8. 23:20
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
11%

"Ha a heteroszexuális gyerek melegfelvonulást lát,még nem lesz tőle meleg."

Viszont ha azt sulykolják a fejébe, hogy b_zinak lenni normális, akkor nagyobb eséllyel lesz b_zi.

2019. júl. 9. 17:35
 32/38 anonim ***** válasza:
76%
A kormány kicsit több ponton szegi meg a Bibliát mint a melegek, inkább őket kéne betiltani. Plusz nekem a meleg semmiben nem árt azzal hogy a haverjával otthon a négy fal között épp mit csinálnak, ellenben a kormány kártékonyságát mindenki érzi a bőrén. Majd ha a kormány csak annyi ponton sérti meg a Bibliát mint a melegek, majd akkor dumálhatnak.
2019. júl. 9. 18:31
 33/38 anonim ***** válasza:
76%

"Viszont ha azt sulykolják a fejébe, hogy b_zinak lenni normális, akkor nagyobb eséllyel lesz b_zi."

Az ugye megvan hogy ez genetika és nem szokás kérdése? Az arab országokban halálbüntetéssel üldözik a melegeket, mégis vannak ott is. Így születtek, nem tehetnek róla. Tudom hogy ezt fideszes aggyal és értékrenddel nehéz felfogni, de attól még így van. Vagy a másik végéről a dolognak, hiába vonulnának előttem 24 órában a melegek, attól én még nem lennék az és ugyanúgy a nőket szeretném, mivel heteroszexuálisnak születtem. Ennyi. Ebből is látszik milyen kártékony ez az "illiberális keresztény" agybaj, mert olyanért büntetne embereket amiről nem tehetnek. Ellenben mondjuk lopni bűn és az egyéni döntés, szóval ha már itt tartunk akkor a kormányt kicsit hamarabb elő lehetne venni...

2019. júl. 9. 18:37
 34/38 anonim ***** válasza:
0%

"Az ugye megvan hogy ez genetika és nem szokás kérdése?"

Ez nem igaz. Részben genetika, részben neveltetés kérdése.

"Az arab országokban halálbüntetéssel üldözik a melegeket, mégis vannak ott is."

De sokkal kevesebben, a fenti okból.

"Tudom hogy ezt fideszes aggyal és értékrenddel nehéz felfogni"

A fideszest személyes sértésnek veszem. Hazaszerető, normális értékrendű ember vagyok, nem liberálbolsi fideszes birka.

"Vagy a másik végéről a dolognak, hiába vonulnának előttem 24 órában a melegek, attól én még nem lennék az és ugyanúgy a nőket szeretném, mivel heteroszexuálisnak születtem."

Valószínűleg már nem lennél az, mert nem vagy már gyerek, kialakult a szexuális identitásod. Az viszont nem igaz, hogy heteroszexuálisnak születtél. Aszexuálisnak születtél, ahogy mindenki; gyerekkorodban váltál heteróvá.

"Ebből is látszik milyen kártékony ez az "illiberális keresztény" agybaj, mert olyanért büntetne embereket amiről nem tehetnek."

Ki büntetné a b_zikat azért, mert b_zik?

"Ellenben mondjuk lopni bűn és az egyéni döntés, szóval ha már itt tartunk akkor a kormányt kicsit hamarabb elő lehetne venni..."

Ezzel egyetértek.

2019. júl. 9. 18:48
 35/38 anonim ***** válasza:
64%
Inkább a pride ellentüntetést kéne beszüntetni és a többi szélsőjobbos homofób műmagyart bebörtözni. Csak a gyűlöletet szítják. Részben megérdemelték 2006-t hasonlóan kéne intézkedni ellenük most is.
2019. aug. 10. 09:27
 36/38 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem provokálnák nem lenne ellentüntetés se...
2019. aug. 10. 14:18
 37/38 anonim ***** válasza:
kérdező vedd észre másokban a Szentléleket
2019. aug. 10. 14:38
 38/38 anonim ***** válasza:

#34, saját házad táján

majd ha nem tolvajokat támogatsz, utána kérj számon bármit másokon!

2019. aug. 10. 14:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!