Miért nem tiltja a kormány a prideot?
Ezért kéne kilépni az EU-ból"
A 80 IQ-s fidesz proli kérdezőt olvashatták
Miért tiltaná, amikor így könnyedén be lehet azonosítani az ilyen embereket, akik maflán ország, világ előtt kikiabálják ferde hajlamaikat?
Megy ilyenkor a fotózás, az akták, a listák felfektetése és jó pár munkahelyről később udvariasan eltanácsolják a résztvevőket, természetesen más okra hivatkozva.
Nekem tudomásom van arról, hogy több szervezet is végez felmérést ilyenkor, például a katonai titkosszolgálat és adatbázisban rögzítik az eredményt.
Még a baráti körüket is lenyomozzák, akik nem is jelentek meg a felvonuláson.
"Akár fegyverrel is ha kell de űzni kéne a homoszexualitást."
Igazi keresztény vagy! Isten mindenkit szeret, igaz? A te fajtád volt az, aki anno boszorkányként meg eretnekként égetett el embereket csak azért, mert tudománnyal foglalkoztak és mellesleg igazuk volt...
Én nem vagyok meleg, de toleráns vagyok. Ha valaki azonos nemű párt akar, szíve joga. Amíg nem akarnak engem is átállítani, hogy legyek meleg, addig nem érdekel. Ugyanez igaz amúgy az egyházra sem. Azt is csak addig tolerálom, míg nem akar mindenáron megtéríteni. Főleg a katolikus!
Az egyház már amúgy is túl sok dologba ugat bele, amibe nem kéne.
Vallásszabadság van.
Ráadásul a magyarok többsége egyáltalán nem vallásos.
A KDNP nevű párt egyedül be sem kerülne a parlamentbe.
" A kisgyerekeket meg hagyjuk már ki ebből! Ha az a gyerek meleg, akkor úgyis azzá fog válni, mert nem tehet róla. De addig is a normális családmodellt lássa, mert mégiscsak az a természetes."
A saját gyerekedet oda viszed,ahová akarod.
Van,aki nyitottságra,toleranciára,elfogadásra,mások iránti tiszteletre akarja nevelni a gyerekét,nem pedig egy komcsi világnézetre,hogy mindenki egyforma.
Ha a heteroszexuális gyerek melegfelvonulást lát,még nem lesz tőle meleg.
De legkésőbb már az általános iskolában fog hallani a dologról,így ez semmiképpen nem lesz titok előtte.
Ember,a 21.században élünk,az internet világában,ahol az 5 éves gyerek is használ már internetet.
Aki ezzel foglalkozik, kérdést ír ki az min. látens b#zi.
Itt is van egy évben egyszer virág karnevál, de még soha senki se kényszerített rá hogy megnézzem.
" A kisgyerekeket meg hagyjuk már ki ebből! Ha az a gyerek meleg, akkor úgyis azzá fog válni, mert nem tehet róla. De addig is a normális családmodellt lássa, mert mégiscsak az a természetes."
Ha az a gyerek meleg akkor teljesen mindegy, hogy látja a felvonulást vagy sem..
Én anno már régen tudtam magamról, hogy meleg vagyok mielőtt hallottam volna a Prideról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!