Ellenzékiek! Szerintetek ha a Momentum kerülne hatalomra jó irányba terelné az országot?
"Igen, ha addig el nem torzul az értékrendjük. A Fidesz is milyen szerethető társaság volt 90-ben, aztán mi lett belőlük."
Ez igaz. Talán csak szépeket akarnak ígérni, hogy megszavazzuk őket majd ők is mint a Fidesz kifosszanak minket. Szerintetek ez a helyzet?
A Momentum sohasem fog hatalomra kerülni. Elértek most egy 10%-ot EP választáson, tulajdonképpen az ölükbe hullott, mert nem volt más alternatíva az emberek számára, miután az LMP/Jobbik ledarálódott, elsősorban ezen pártok szavazói pártoltak át hozzájuk, az egykori MSZP szavazók nagy része pedig a DK-hoz.
Egyébként el nem tudom képzelni, minek kellene ahhoz történnie, hogy hatalomra kerüljenek, minimum egy 1929-es gazdasági világválsághoz hasonló horderejű eseménynek kellene történnie, amibe belerokkan minden kormányzat. Illetve beléjük kellene olvadnia az összes ellenzéki pártnak, amire viszont nincs sok esély, szerintem nagyobb valószínűséggel olvadnak ők bele a DK-ba az MSZP-vel egyetemben, és kapunk egy 25%-os DK-t, az élén pattogó Gyurcsány Ferenccel, Orbán Viktor pedig élete végéig miniszterelnök marad, utána pedig majd jönnek a gyerekei.
De a konkrét kérdésre rátérve, látok bennük potenciált, Orbán első miniszterelnöksége is egész korrekt volt, valami olyasmit produkálnának ők is, és őket is épp ugyanúgy hazug ígéretekkel leváltanák.
Ha az általuk letett programot valósítanák meg, akkor igen.
A programjuk elég jól kidolgozott, és minőségi darab, így ezzel csak jól járna az ország.
Ha szintén igaz az a kijelentés, hogy a 2017-es költségvetésből indultak ki, akkor meg is valósítható.
Mellesleg nem rég vannak EP képviselőik és már szimpatikus munkát végeznek.
"LOL Ugye csak viccelsz?"
Nem ezek az ökrök komolyan képzelik a válogatott fszságaikat....
F44 vagyok...
Ki akartam egy hasonlo kerdest irni de parttol eszmetol fuggetlen modon...
te mit tennel ha eselyt kapnal... folytatnad a fidesz elveit.. javitanal fidesz elvein..
Milyen mas nem kartekony elkepzelest vinnel bele..
Mennyire szereted az embereket..
Stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!