Ellenzékiek! Szerintetek ha a Momentum kerülne hatalomra jó irányba terelné az országot?
Figyelt kérdés
Mik azok az ígéreteik/programpontjaik amik szerintetek jók? Beváltanák a hozzájuk fűzött reményeket szerintetek?2019. júl. 8. 17:54
1/19 anonim válasza:
Kizárásos alapon, nem tudok náluk jobb lehetőséget.
2/19 tgt válasza:
Igen, ha addig el nem torzul az értékrendjük. A Fidesz is milyen szerethető társaság volt 90-ben, aztán mi lett belőlük.
3/19 anonim válasza:
Nem jó. A napelem nem kisméretű atomerőmű!
4/19 meszike91 válasza:
Kétharmadot nekik se adnék, de szerintem jobb lenne.
5/19 anonim válasza:
Szerintem olyanok, mint a Fidesz, csak még korábbi életszakaszban. Ha hatalomra jutnának, annyival lenne jobb, hogy 30 évvel modernebb a gondolkodásuk, ezért valamivel jobb lenne az országnak, de nem olyan sokkal, ugyanúgy autokratává válna Fekete-Győr.
6/19 anonim válasza:
Isten óvjon tőlük, oszt Fegyőr lenne a miniszterelnök, vagy Cseh droid Katika? Ezek rosszabbak lennének mint tíz Gyurcsány együttvéve. Betiltanák a Karácsonyt(nem a Karigerit, hanem az ünnepet), behoznának milliószámra muszlimokat, meg afrikai feketéket. Olyan ország lennénk, mint Svédország, kivéve az életszínvonalat, mert az lemenne a béka feneke alá.
7/19 meszike91 válasza:
# 6/6 Időpont ma 18:18
LOL Ugye csak viccelsz?
8/19 anonim válasza:
Feka Gyort nem csipom olyan rafinalt.
A csajokat azert csipom de ok meg engem nem.
9/19 anonim válasza:
Látom erősen libbant túlsúly van ezen a pöcegödör oldalon.
10/19 meszike91 válasza:
# 9/9 Időpont ma 18:57
Te hiszel a fidesznek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!