Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékiek miért a kormány...

Az ellenzékiek miért a kormányt hibáztatják a kivándorlásért?

Figyelt kérdés
Nyugatabbra sokkal több pénzt lehet keresni ugyanazzal a munkával úgy általában, ezt tudjuk. Viszont bármilyen kormányunk lenne ez így lenne. Ha 2018 ban a Jobbik került volna hatalomra szerintetek ma egy takarító itthon annyit keresne mint Németországban? Az áraink hasonlóak mint kint, de azért alacsonyabbak még mindig. Nekem van ismerősöm akik nem akarnak kimenni, gyereket vállaltak és lám megtudnak élni Magyarországon.

2019. júl. 4. 17:57
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:

"Korházi fertőzések számában is lassan csak Etiópia fog minket lekörözni."

Én sokat voltam kórházban és semmit sem kaptam el.

Azért írtam Amerikáról mert az egy fejlett ország.

2019. júl. 4. 18:24
 12/45 anonim ***** válasza:
90%

Amerika továbbra is egy kontinens, számos ország található rajta.

Nekem is volt rokonom korházba, szerencsére ő se kapott el semmit, másik ismerősömnek pedig egyik lábát vágták le korházi fertőzés miatt. De ha neked annyi pont elegendő, hogy veled minden rendben, akkor oké.

2019. júl. 4. 18:32
 13/45 anonim ***** válasza:
71%
Én sem értem, hogy miért nem mondjuk a Sorost hibáztatják? Sokkal logikusabb lenne.
2019. júl. 4. 18:58
 14/45 anonim ***** válasza:
100%
Az meg csak fatális véletlen, hogy a választási eredmény után közvetlenül hirtelen 1000x-esére nőtt a google keresési statisztikái szerint a "külföldi munka", "németországi munka" meg hasonló keresések. Á semmi köze a Fidesz autoriter rendszerének ahhoz, hogy a fiatalok inkább más demokráciákba menekülnek.
2019. júl. 4. 20:19
 15/45 anonim ***** válasza:
16%

2Az ellenzékiek miért a kormányt hibáztatják a kivándorlásért?"

Ez így nem pontos, mert csak EZT a kormányt hibáztatják érte. Az előző fel sem merül bennük, pedig a tömeges kivándorlás már megindult korábban. Nekem van barátom és pár rokonom, aki pont még az mszp-szdsz kormányok alatt vándorolt ki. És akkor mi van? Ezért léptünk be az EU-ba, hogy aki akar az mehessen.

Most tényleg azon kell állandóan siránkozni hogy vágytunk egy lehetőségre és elértük?

2019. júl. 4. 20:21
 16/45 anonim ***** válasza:
25%

Klárika is megmondta, ha nyernek bérjunijjó lesz. Háhá. Hát ki a hibás ha nem a Fidesz.

Egyébként évtizedek óta többet keresnek nyugaton, és ez így is marad.

2019. júl. 4. 20:30
 17/45 mindentudó99 ***** válasza:
22%
Még szerencse hogy a többi volt szoc országok közül sehol nem memnek ki nyugatra dolgozni egyáltalán. Ez egy magyar sajátosság. Csak akkor miért írjßk hogy Horvátország lassan kiürül. De biztos kitaláció az is.
2019. júl. 4. 20:57
 18/45 anonim ***** válasza:
68%

Mennyiben segít rajtunk az, hogy más országból is kiáramlik a munkaerő? Attól kevesebben hagyják el Magyarországot, ha a horvátoktól, románoktól, lengyelektől is sokan mennek?

2019. júl. 4. 21:06
 19/45 mindentudó99 ***** válasza:
19%
Semmiben nem segít csak akkor nem úgy kellene ezt beállítani nap mint nap itt a gyakorin mintha ez csak Magyarország problémája lenne. Mert itt ez megy.
2019. júl. 4. 22:18
 20/45 anonim ***** válasza:
72%
#15 bennem felmerült, vitya KISZ titkár kollégáját fletót is szídtam ezért, és azt hittem nála rosszabb nem lehet... de lett.
2019. júl. 4. 22:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!