Az ellenzékiek miért a kormányt hibáztatják a kivándorlásért?
"Korházi fertőzések számában is lassan csak Etiópia fog minket lekörözni."
Én sokat voltam kórházban és semmit sem kaptam el.
Azért írtam Amerikáról mert az egy fejlett ország.
Amerika továbbra is egy kontinens, számos ország található rajta.
Nekem is volt rokonom korházba, szerencsére ő se kapott el semmit, másik ismerősömnek pedig egyik lábát vágták le korházi fertőzés miatt. De ha neked annyi pont elegendő, hogy veled minden rendben, akkor oké.
2Az ellenzékiek miért a kormányt hibáztatják a kivándorlásért?"
Ez így nem pontos, mert csak EZT a kormányt hibáztatják érte. Az előző fel sem merül bennük, pedig a tömeges kivándorlás már megindult korábban. Nekem van barátom és pár rokonom, aki pont még az mszp-szdsz kormányok alatt vándorolt ki. És akkor mi van? Ezért léptünk be az EU-ba, hogy aki akar az mehessen.
Most tényleg azon kell állandóan siránkozni hogy vágytunk egy lehetőségre és elértük?
Klárika is megmondta, ha nyernek bérjunijjó lesz. Háhá. Hát ki a hibás ha nem a Fidesz.
Egyébként évtizedek óta többet keresnek nyugaton, és ez így is marad.
Mennyiben segít rajtunk az, hogy más országból is kiáramlik a munkaerő? Attól kevesebben hagyják el Magyarországot, ha a horvátoktól, románoktól, lengyelektől is sokan mennek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!