Miért terjesztik azt az ellenzékiek hogy rossz az egészségügy?
Jahn Ferenc kórház mosdójában 5 napos hulla volt. Nem vették észre, egy takaritó sem ment be oda 5 napig...
Illetve egyszer voltam ott és fejbevágott egy plafondarab.
4 es. Itt a hangsúly nem azon van, hogy ott volt a hulla, hanem, hogy retkes öt napig senki be nem tette a lábát a kórterembe.
Amúgy tényleg vaknak kell lenni, hogy ne lásd ami van bizonyos kórházakban. A 6 óra várakozás egy tüdőgondozóban még hagyjám. Az épületekben posztapokaliptukus filmet lehetne forgatni az állapotok miatt. Korházi fertőzékekben halnak meg emberek. Nagymamám rákos volt, van egy ismerősünk az eü - ben, azt mondta, hogy nehogy elvigyük orvoshoz magunk, mert nem fognak vele foglalkozni, mivel úgy vannak vele, hogy már idős, és az erőforrások meg szűkösek. Ő személyesen intézte el, hogy hova menjen és mikor, két hónap alatt vége is lett az egész procedúrának, a műtét sikerült.
Ismerősőmet sérvvel műtötték, már altatták volna el, amikor az orvosok rájöttek, hogy nincs sérvhálójuk, halasztani akarták a műtétet, végül az ismerősőm adott pénzt, hogy menjenek már el a Richterbe egy sérvhálóért venni.
Terjesztik? na jó szétröhögtem magam.....
A tény nem terjesztés kérdése, aki bármilyen panasszal kórházba megy ott kezdődik egy megyeszékhely egy hónapos várólista egy szutyok ultrahangra.
Tavaly párom várandós lett. A nőgyógyász 3 hónap múlva lett volna hajlandó fogadni így hiába fizetjük az eü hozzájárulást magánhoz kellett menni.
5 éves lányunk, költöztünk és nem volt hajlandó átvenni a körzeti gyerekorvos mert túl van terhelve. Egy okádó, lázas 5 évessel azt javasolta vigyük a régihez aki 80km re van.
A szomszédom 5 éve térdműtétre vár.
"4 es. Itt a hangsúly nem azon van, hogy ott volt a hulla, hanem, hogy retkes öt napig senki be nem tette a lábát a kórterembe."
Mért kellene hogy betegye a lábát? Én kertes házban lakom, hét éve nem voltam a padláson, ott lehet akár 30 hulla is, nem vettem észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!