Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért terjesztik azt az...

Miért terjesztik azt az ellenzékiek hogy rossz az egészségügy?

Figyelt kérdés
2019. jún. 26. 14:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell terjeszteni. Be kell menned egy kórházba, és látsz dolgokat magadtól is.
2019. jún. 26. 14:21
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Jahn Ferenc kórház mosdójában 5 napos hulla volt. Nem vették észre, egy takaritó sem ment be oda 5 napig...

Illetve egyszer voltam ott és fejbevágott egy plafondarab.

2019. jún. 26. 14:49
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez ugye troll kérdés? Remélem...
2019. jún. 26. 14:54
 4/13 anonim ***** válasza:
42%
Olyan bárhol előfordul hogy öt napig nem vesznek észre egy hullát. Öt nap nem akkora idő, hogy ezen sápítozni kell.
2019. jún. 26. 14:57
 5/13 anonim ***** válasza:
91%

4 es. Itt a hangsúly nem azon van, hogy ott volt a hulla, hanem, hogy retkes öt napig senki be nem tette a lábát a kórterembe.

Amúgy tényleg vaknak kell lenni, hogy ne lásd ami van bizonyos kórházakban. A 6 óra várakozás egy tüdőgondozóban még hagyjám. Az épületekben posztapokaliptukus filmet lehetne forgatni az állapotok miatt. Korházi fertőzékekben halnak meg emberek. Nagymamám rákos volt, van egy ismerősünk az eü - ben, azt mondta, hogy nehogy elvigyük orvoshoz magunk, mert nem fognak vele foglalkozni, mivel úgy vannak vele, hogy már idős, és az erőforrások meg szűkösek. Ő személyesen intézte el, hogy hova menjen és mikor, két hónap alatt vége is lett az egész procedúrának, a műtét sikerült.

Ismerősőmet sérvvel műtötték, már altatták volna el, amikor az orvosok rájöttek, hogy nincs sérvhálójuk, halasztani akarták a műtétet, végül az ismerősőm adott pénzt, hogy menjenek már el a Richterbe egy sérvhálóért venni.

2019. jún. 26. 15:16
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Terjesztik? na jó szétröhögtem magam.....

A tény nem terjesztés kérdése, aki bármilyen panasszal kórházba megy ott kezdődik egy megyeszékhely egy hónapos várólista egy szutyok ultrahangra.

Tavaly párom várandós lett. A nőgyógyász 3 hónap múlva lett volna hajlandó fogadni így hiába fizetjük az eü hozzájárulást magánhoz kellett menni.

5 éves lányunk, költöztünk és nem volt hajlandó átvenni a körzeti gyerekorvos mert túl van terhelve. Egy okádó, lázas 5 évessel azt javasolta vigyük a régihez aki 80km re van.

A szomszédom 5 éve térdműtétre vár.

2019. jún. 26. 15:36
 7/13 árokpart ***** válasza:
14%
Rossznak nem mondanám, sőt szerintem van javulás is. Voltam bent egy hetet, igazából a dokik is nagyon szakszerűek és pontosak voltak, az ápolónők is rendesek. Viszont ami engem egy kissé zavart,de mintha persze szigorúan burkoltan, de mintha a beteget kissé "fogolyként" kezelnék. Mikor telefonáltam haza hozzátarozóimnak, barátaimnak olyan furcsán néztek rám az ápolónők. Amit még talán kritikaként megfogalmaznék, hogy aki már gyógyultabb beteg, viszont még jópár napot "egészséges érzéssel" bent kell maradnia kivizsgáláson szinte a 0 az értelmes elfoglaltsági lehetőség. Mielőtt még valaki azt mondaná, hogy ez nem HOTEL ez természetes és nem is várja el senki és a rend részével sincsen problémám, mert egy kórházban nyílván szintén rendnek kell lenni. Egy kisebb folyóiratolvasó osztályonként legalább lehetne, meg talán ha a beteg bekerül nem kellene egyből egy hierrarchiába betenni, mert itt is az emberek különbözőek, legfőképpen civilek. Talán értik, értitek mit szeretnék ezzel mondani.
2019. jún. 26. 15:36
 8/13 anonim ***** válasza:
3%

"4 es. Itt a hangsúly nem azon van, hogy ott volt a hulla, hanem, hogy retkes öt napig senki be nem tette a lábát a kórterembe."

Mért kellene hogy betegye a lábát? Én kertes házban lakom, hét éve nem voltam a padláson, ott lehet akár 30 hulla is, nem vettem észre.

2019. jún. 26. 15:46
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Büdös orbán.
2019. jún. 26. 15:50
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
a nyaloncoknak van külön kórház? mert ha nincs, megszoptad
2019. jún. 26. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!