Magyarországon miért támogatják annyian a fű legalizálását?
Hát a végső elkeseredést el kell altatni valamivel. Még akkor is, ha az illetőnek fogalma sincs, hogy ez a baja.
Aztán ha rákapott, már nincs visszaút - nem képes azon járni.
Amíg ilyen buta a társadalom addig nem támogatom a legalizálását.
Még az italhoz se nőtt fel. "a drog rossz értem" De a reggelt droggal kezdi (kávé) a délutánt droggal folytatja (sör) az estét droggal zárja (altató-rivó-xanax).
Aki nem azt a drogt fogyasztja amit ő az "narkós".
Bezzeg a fax részeg honfitársak akik segg részegen megverik a párjukat azok "nem drogosak"
Majd mindjárt megjelenik valami 2 bites idióta aki nekiáll ecsetelni "az alkohol legális tehát nem drog" DEEEE az is drog.
Véleményem szerint valamennyire kiszorítaná a dizájner drogokat(bár kétlem).Sok családot láttam az alkohol miatt szétesni.Szerintem a fű nem annyira félnivaló dolog,mint sokan hiszik.
A másik dolog,hogy rengeteg betegségre használna (pl az enyémre is valamilyen szinten).
Ha nem is teljesen legalizálni,akkor legalább orvosi célra használhatóvá téve azt.
#8: Semmilyen gyógyszert nem lehet helyettesíteni vele, a marihuána sok évtizednyi kutatás után sem képes gyógyítani semmit. Puszta fájdalomcsillapítónak jó - de ha megitatok a beteggel pár deci pálinkát vagy adok neki ópiumot azzal pont ugyanazt éred el, mégsem szokás rájuk gyógyszerként tekinteni. Kb. akkora visszalépés lenne az orvosi marihuána, mint ha a kőműves lapáttal fejbevágást használnánk aneszteziológia helyett. Működik, mert elalszik tőle a beteg, csak lehet, hogy több kárt okozunk neki.
Vicces ciginek hülye tinédzsereknek betépni jó lehet, de az orvosi felhasználásra hivatkozni a legaljasabb mariska-lobbi szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!