Miért baj az, hogy a falun élőket is támogatja a Fidesz, és ezzel nem tereli őket a városokba?
Szerintem hamarosan a falvakban nem lesz óvoda,általános iskola.
Már most is 80%-a roma a tanulóknak az általános iskolában.
Nem akarnak a fiatalok falvakban élni.
Az iskolákban többnyire kiöregedő generáció tanít.
Én 15 éve voltam általános iskolás,akkor 30 gyerekből 2-3 roma volt.
Ma 15 fő kb egy osztály,abból 10 gyerek roma.
Egy fiatal,pályakezdő tanárnak nem az az álma,hogy ilyen helyre menjen dolgozni.
Oké, mindentudó99 akkor nem Borsod, hanem Bács-Kiskun mi változik? Mint írtam a Dél-Alföld akkor is nettó adó kivevő. Talán Kecskemét városa az, ami nem.
Ami a BKV-t illeti van egy rossz hírem, a tömegközlekedés minden városban, állami pénzzel megtámogatva működik nem csak Pesten, a MÁv az egész országban állami pénzzel megtámogatva működik stb. stb. erről beszélünk pont, mikor azt írjuk, hogy az ország 2/3-a a maradék 1/3-adból él.
Budapest gond nélkül tudná finanszírozni a BKV-t, sőt sokkal gazdagabb volna, ha nem kellene újraosztani a helyi adóbevételeket. Lényegében véve a pesti cégek, leadóznak és azt az adót osztják ki utána az országa egészében, illetve Budapest is ebből kapja nagyvonalúan az állami támogatást. Szóval: Nagyon rossz hasonlatot mondtál, mert a főváros messze kitermeli a működési költségeit, csak adók formájában el van szedve, vagy mégis mit gondolsz nektek ki fizet mindent? Tényleg azt hiszed, hogy pár vidéki kis cég meg a mezőgazdaság tart el titeket? Ti abból éltek, amit elszednek Budapesttől meg a nyugati ipari övezettől.
"Úgy hogy ne ti akarjátok már megmondani ki hol éljen és azt a helyet mennyire támogassák. Nem mindenki vágyik ám 40 m2 panelba meg akkor se ha esetleg 5 percre van a munka."
Mivel ez az ország még mindig tízmillió ember országa, szereted vagy sem mindenkinek joga van beleszólni abba, hogy hogyan osztják el az egész országban beszedett majd kiosztott adóbevételeket. Sajnálom, hogy ilyen demokrácia nevű sz..sággal kell fárasztani téged. Azt meg, hogy itt papmpogsz egy sort a 40m2-es panelről, nos ez valami falusi ember kisebbrendűségi komplexusa? Mert ez mindig a végső érv. Amit már csak azért is furcsállok, mert szinte minden vidéki város tele van kisebb panel erdőkkel, a főváros és nagyvárosok meg teli vannak nem panel lakóövezetekkel is.
#23 na és vajon honnan van az álamnak pénze amivel tömködi a haverok mutyi hantázó fos állami cégeket ahol az elvtársaid lopják a mindent, és azért kell állami pénzzel tömni? Bizony a budapestiektől beszedett adóból, meg persze az eu segélyből.
Bizony, a magyar államot meg kéne szüntetni, mert durván minuszos, borzasztóan rosszul működik, ugyan így minden állami cég.
"Na ebből a hozzászólásból pontosan látszik életedben nem mozdultál ki sehova."
Miért mozdultam volna ki és mivel, hisz buszközlekedés sincs, már a fidesz regnálása aúta?! A miniszterelnökúr, ha nem lássa szükségét, és szerinte elég a közmunka, és orvos se kell, de legalább a migráns nem baxxa meg a pitsánkat, akkor elég ennyi nem? A cooltúra egyébként is elér bennünket 4 évente. Lejön fási ádám. Igaz fóliasátorban lakunk, mert kimentem a piacra egyszer és a cigányok addig ellopták a tetőt. Az M1-ből tudom, hogy van valami KMP párt is, meg a fidesz is, de mi csak orbányviktor miniszterelnökúrra szavazunk. Kinekk kell kmp meg fidesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!