Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért baj az, hogy a falun...

Miért baj az, hogy a falun élőket is támogatja a Fidesz, és ezzel nem tereli őket a városokba?

Figyelt kérdés
Valaki irtózik a város gondolatától, sokkal jobban szeret egy csendesebb, tisztább faluban élni, ahól nincs akkora tömeg és nyüzsgés. Egyszerűen a városban elveszne, nem találná meg a helyét. És ezt felismerve az állam őket is elkezdte támogatni, például a falusi CSOK-kal. És most ezért azt hiszik egyesek hogy a kormány a faluba akarja terelni az embereket, holott ez nem kimondottan így van. Csak nem lehetetleníti el a falvakba élőket, hogy városokba költözzenek. Szerintem sokkal jobb egy faluban élni, ahol nincs olyan sok ember, nincs akkora nyüzsgés. Ha van munkalehetőség akkor az emberek ott is maradnak, már csak a tisztább levegő miatt is. Na meg az élelmiszer, és a tej nagy része is ilyen tanyákról vagy falvakból jön. Egyes emberek a mai napig ebből élnek, és ez jól is van így. Van aki szereti ezt az életmódot, nem kell őket el lehetetleniteni.

2019. júl. 1. 17:54
1 2 3 4
 11/39 mindentudó99 ***** válasza:
27%
#8 Ne aggódj egy fillért se adózol nekem ne ess kétségbe. Én nem veszek igénybe ilyen támogatást. Semmilyet se.
2019. júl. 1. 19:07
 12/39 anonim ***** válasza:
46%

"Egyszerűen a városban elveszne, nem találná meg a helyét. És ezt felismerve az állam őket is elkezdte támogatni, például a falusi CSOK-kal"

Ha ez lenne a cél akkor kicsit nagyobb lenne a támogatottak helye,csak bizonyos településeken, bizonyos házakra lehet igénybe venni.

2019. júl. 1. 19:18
 13/39 anonim ***** válasza:
90%
Két szó: munkahely, infrastruktúra. Ezek nélkül csok-ozhatnak, nem ér semmit.
2019. júl. 1. 19:22
 14/39 anonim ***** válasza:
79%
Jajj annyira jó, hogy minket itt falun támogat orbán 4 évente egy lejárt száraztésztával, és a közbiztonság is nagyon jó, mert nappal csak 30 cigány lopja el azt a 10 tő paradicsomot, és a 3 tyúkot, hurrá!
2019. júl. 1. 19:23
 15/39 anonim ***** válasza:
81%

Az engem nem érdekel, hogy te mit csinálsz, da ha tényleg abban hiszel, hogy a falusi Bözsi nénik és Lütyő Jóska-féle alkesz közmunkások által termelt javakból fenn lehet tartani egy falunak a közműhálózatát, infrastruktúráját, ki lehet fizetni belőle a polgármester havi bruttó 5-600 ezer forintját és a 4-5 képviselő fejenkénti havi 350-400 ezrét, akkor te valami mesevilágban éled az életedet. Az ilyen falvak folyamatosan eladósodnak százmilliókra, amit az állam szokott kifizetni helyettük.

Azt nem kell külön elmagyaráznom, hogy az államnak honnan van pénze, ugye? Annyira vagy okos fiú?

2019. júl. 1. 19:23
 16/39 anonim ***** válasza:
83%
Nem is tudom mi lenne itt falun velünk, ha nem volna az a penészes lebbencs 4 évente....
2019. júl. 1. 19:24
 17/39 anonim ***** válasza:
81%

[link]

"Az állam 2011 és 2014 között 1369 milliárd forintnyi tartozástól szabadította meg az önkormányzatokat, a települések kétharmada adósodott el vészesen."

A magyar települések 2/3 része önállóan életképtelen.

2019. júl. 1. 19:47
 18/39 anonim ***** válasza:
48%

Az igazi baj az, hogy ezt a maszlagot sokan hiszik el.

Pedig a Fidesz senkit nem támogat, főleg nem a vidéket. De a vidéki haverokat igen, őket támogatja.

2019. júl. 1. 22:25
 19/39 anonim ***** válasza:
85%

"#8 Ne aggódj egy fillért se adózol nekem ne ess kétségbe. Én nem veszek igénybe ilyen támogatást. Semmilyet se."

Nem azt harsogtad több kérdés alatt is, hogy borsodi vagy? Mert akkor van egy rossz hírünk, az a megye konkrétan nettó adó kivevő. Ez nagyon durva dolog, de jelenleg Magyarország úgy működi, hogy van Ny-Magyarország és Budapest illetve pár vidéki nagyváros, ami eltartja az ország kétharmadát. Lényegében véve egész régiók pl. Észak-Magyarország, Dél-Dunántúl mások adójából él.

2019. júl. 1. 22:47
 20/39 anonim ***** válasza:
63%

Konkrétan azért,mert egyre több az autóval munkába járó,akik szennyezik a környezetet.

Sok helyen hitelből 3 autó áll az udvaron,mert hát mindenkinek kell.A tömegközlekedést elutasítják.

2019. júl. 1. 22:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!