Dobrev Klára miért nem vált egy jóval nőiesebb frizurára? Szerintem növelhetné vele a népszerűségét.
Figyelt kérdés
2019. jún. 30. 17:36
1/12 anonim válasza:
Attól, hogy valaki úgy néz ki mint egy kva még nem lesz jó politikus.
Ott van pl Demeter Márta, aki egy politikai roncs.
Amúgy szerintem Dobrev Klára nagyon ízlésesen néz ki
2/12 A kérdező kommentje:
Ki beszélt itt k*rvás-ribis kinézetről? Nőiesebb frizuráról volt szó. Ez is lehet a politikai marketing része.
2019. jún. 30. 17:47
3/12 anonim válasza:
Mondjuk attól se lesz jó politikus, ha úgy néz ki , mint egy transzvesztita.
4/12 Andizsuzsi válasza:
Elég szomorú, ha egy politikus népszerűségét a frizurája határozza meg. Neki valószínűleg így tetszik.
5/12 anonim válasza:
Meg kalman olgit is lezullesztette ferfias kulsejuve.
6/12 anonim válasza:
Szokás élcelődni, hogy Orbán hízott disznó lett, vagy Rezsisziszi fizimiskáján, miért ne tehetnénk ezt Gyurcsányné elkúrt haján, vagy akár egész visszataszító külsején?
7/12 anonim válasza:
Engem a Star Trekbol a fura fulu parancsnokra emlekeztet.
8/12 anonim válasza:
Mert ez tükrözi a jellemét. Ő ilyen, és kész.
9/12 anonim válasza:
A hagyománytisztelő-begyepesedett-60 feletti korosztálynál sok helyen főleg vidéken a mai napig elvárás,hogy férjhez menetel után a nő vágassa le a haját rövidre.
10/12 anonim válasza:
Viszont Gyurcsányné a látszat ellenére nincs még 60, és távol áll tőle, hogy hagyománytisztelő legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!