Ti szavaznátok Kálmán Olgára főpolgármesternek?
Figyelt kérdés
#Gyurcsány Ferenc #ATV #partizán #Puzsér Róbert #Hír tv #Kálmán Olga #momentum #Gulyás Márton #Dobrev Klára
2019. jún. 6. 15:36
1/23 anonim válasza:
Mondanál pár indokot, hogy miben lenne alkalmasabb Kálmán Olga főpolgármesternek, mint Puzsér vagy mint bármelyik másik médiaszereplő?
Másképpen fogalmazva. Mondanál bármit, ami egyáltalán alkalmassá teszi őket arra hogy főpolgármesterek legyenek Tarlós helyett, csak mert szerepelnek a médiában?
2/23 mindentudó99 válasza:
Nem. Van bármiféle tapasztalata? Nem igazán kedvelem de a Puzsérnál épelmélyűbb.
3/23 anonim válasza:
Fogalmam sincs, ki lenne a jobb jelölt.
Attól tartok, hogy a főváros polgármestere muszáj, hogy az aktuális kormány embere legyen, különben káoszba süllyed az ország.
4/23 anonim válasza:
Hát... erre akkor tudok válaszolni, ha valaki megmondja előbb hogy miért kell mostanság ennyire a régi médiaszereplőkből politikai tisztségviselőket csinálni? Pl. Puzsér a Csillagszületikből ismerős, Kálmán Olga az Egyenes beszédből, Csiszár Jenő meg a Heti hetesből. Ezeket a műsorokat vezették régen, de ettől ők miért "értenének" diplomáciai/gazdasági stb. dolgokhoz ma?
5/23 anonim válasza:
Gondolom ma este meghívják az atv be. Meglátjuk mik az elképzelései,de favorit belépő az biztos.
6/23 anonim válasza:
Így, hogy a DK jelöltje tuti nem.
7/23 szántóvető válasza:
csak akkor van esélye ha a "mindegy ki,csak ne a fidesz"jellegű szavazók beállnak mögé.ebben az esetben akár a már elhunyt Gobbi Hilda is szerepelhetne a szavazólapon kálmánné zsidó olga helyett,oly mindegy.hogy én ebbe a körbe tartozom-e?pillanatnyilag magam sem tudom,mondjuk engem nem is érint.majd kiderül hogy a fidesz utálók vannak-e többségben,csak várjuk ki a végét..
9/23 anonim válasza:
NEM!
Tarlós Istvánra fogok szavazni!
10/23 anonim válasza:
Puzsérnál egész biztos, hogy alkalmasabb, de neki is 0 tapasztalata van, szerintem továbbra is Karácsony a jobb jelölt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!