Ti szavaznátok Kálmán Olgára főpolgármesternek?
Nem.
Puzsérra szavazok. Ha ő nem indul, talán a Momentum jelöltjere. Ha ő sem, nem szavazok.
Én igen,de vidéki vagyok,így engem ez nem érint.
Ha budapesti lennék rá szavaznék.
Tarlóssal az a bajom, hogy asszisztál ehhez a rendszerhez. Szimpatikusabb, mint a fideszes párttagok ugyan, de pl a 2030-as BM terv abszolút nem tetszik. A közlekedésfejlesztésről nekem más elképzeléseim vannak. BKK-t megszüntetni, amikor úgy ahogy, de működik, megszoktuk. Mitöl lenne jobb, ha megszüntetnék??? Vitézy amúgy az ellenzékiek által is támogatott vezető volt. Azért kellett elmozdítani, mert Tarlós nem bírja, ha vkinek más a véleménye, mint neki, és ezt hangoztatja és meg is akarja valósítani.
Kálmán, Puzsér, Karácsony csak egy arc lenne, akinek vétójoga van bizonyos esetekben, de úgyse egy személyben döntenek a valóságban. Amúgy érdekes lenne Tarlós egy többnyire ellenzéki városvezetéssel.
Kíváncsi vagyok, hogy Pálinkásék végül ki mögé állnak be. Van egy tippem, hogy nem Puzsér lesz az.
Puzsér hiába monfja, hogy a programra kell szavazni, nem az emberre. Ebben részben igaza is van, de a politikában ez nem így működik. Még az LMP-t se tudta megtartani támogatónak, őket is minősítette, aminek látjuk az eredményét. Az emberi természet nem kivehető a modellből. Nem érzelemmentes robotok szavaznak...
Nekem Kálmán Olga az eddigi műsorvezetői munkássága alapján nem hiteles és nem emberséges figura. Sose tudott egy kicsit sem elvonatkoztatni a baloldali irányultságától, pedig egy riporternek legalábbis erre kellene törekednie. Gyakran egyszerűen csak a riportalany zavarba hozása volt a célja.
Puzsér szerintem sokkal inkább képes több oldalról vizsgálni egy ügyet, és bár ő is lehengerlően tudatja az álláspontját, sosem akarja megalázni a vitapartnerét, nem személyeskedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!