Véletlen a DK rövidítés és monogram? Demokratikus Koalíció = Dobrev Klára
Figyelt kérdés
Már tíz éve is ez volt Gyurcsány fejében, hogy az asszonynak alapít egy pártot?2019. jún. 2. 16:43
2/17 anonim válasza:
Ez csak véletlen, valójában Demenciás Kígyók miatt lett ez.
3/17 anonim válasza:
Szerintem lényegtelen, nincs jelentősége, akár véletlen is lehet.
Szerintem a demokratikus szó nagyon is tudatos választás volt, és a koalíció meg arról szólt, hogy a nagy összefogás vezérpártjának készült. Szerintem Gyurcsány már látta, hogy ezt a választási rendszert csak két párti indulással lehet legyőzni kb. így abban reménykedett, hogy a demokratikus pártok összeállnak, koalícióvá alakulnak egy közös listán.
4/17 anonim válasza:
Váó, ez nekem még nem esett le, köszi.
5/17 anonim válasza:
Biztos nem véletlen. Bár nekem inkább a Dilettáns Köcsögök rövidítés jut eszembe.
6/17 anonim válasza:
Érdekes mi lett volna ha mondjuk K.. Klárának hívnák, akkor Kommunista Koalíció lenne?
7/17 A kérdező kommentje:
#6:
Lehet, de Katolikus Koaliciónak biztos nem nevezte volna el. Akkor mehetne minden héten bérmálkozni :)
2019. jún. 2. 18:32
8/17 anonim válasza:
Demokratikus Kommunisták inkább...
9/17 anonim válasza:
A DK-t speciel nem Gyurcsány alapította, hanem egy már jogilag létező (de ismeretlen) pártot kebelezett be.
10/17 A kérdező kommentje:
#9: hát igen. El se lehet képzelni, hogy a háttérben Gyurcsány volt és neki grüdolták a DK-t, hogy mire otthagyja az mszp-t, már csak beülljön a készbe.
2019. jún. 2. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!