Egyszerűen nem akarom elhinni.9 hónapig is bevállalható az abortusz?
"Nem, mert akkor még nincs kifejlődve."
De, ki van. A 12 hetes magzatnak minden szerve kifejlődött, már a körme is nő. Az arc érzőidegei pedig már a 4 hetes magzatnak is kifejlődtek, fájdalmat is érez.
Hipnózissal a rá fogékonyaknál vissza lehet követni az eseményeket, egészen az első hónapokig az anyaméhben (de más módszerekkel is). Mivel akkor még nagyon is érzékeny a magzat, még csak akkor kezd felépülni, az akkori történések döntően meghatározzák felnőtt életében. Szinte minden depressziós, pánikbeteg vagy egyéb lelki beteg találkozott valamivel az első hónapokban, ami megviselte az idegrendszerét. A magzat egyáltalán nem buta, érzi, hogy mi történik körülötte.
Bár ne érezne semmit, akkor sokkal kevesebb lenne a súlyos lelki beteg, depressziós, az öngyilkosság, stb. De az a helyzet, hogy az ellenkezője az igaz, minél fiatalabb a magzat, annál erősebben érez.
Régen én sem tudtam, hogy egy magzat egyáltalán ember-e, amíg nem tudtam semmit a témáról. Azt hittem, csak valami gömbölyű sejthalmaz.
tgt!
Az én hozzászólásom nem arról szólt, hogy hogyan kell(ene) az abortuszok számát csökkenteni, se senki döntésébe nem kívánok se beleszólni se állást foglalni, de engedtessék meg nekem az a véleményem, hogy az élet a fogantatással kezdődik, és nincs a magzati létnek olyan állapota, amikor kimondhatjuk, hogy itt még nem, de ott már ember a magzat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!