Szanyi átigazol a DK-ba vagy új pártot alakít szerintetek?
Figyelt kérdés
Így, hogy az MSZP-ből kitették..2019. jún. 29. 15:03
1/17 mindentudó99 válasza:
Gyurcsánnyal nincs jóban.
2/17 anonim válasza:
Tök mindegy hogy kiről van szó, Szanyiról vagy másról, abban biztos vagyok hogy a DK nem fog "átvenni" egyetlen levitézlett MSZP-st sem. Mi nem "second hand" párt vagyunk!
3/17 A kérdező kommentje:
#2 De hát ti váltatok ki az MSZP-ből, tehát igazából egy ex-MSZP egylet így is , most az , hogy jön másik ex-MSZP-s az miért gond?
2019. jún. 29. 15:19
4/17 anonim válasza:
Sértegetni akarsz, vagy tényleg érdekel a válasz? Utálok feleslegesen pofázni.
5/17 anonim válasza:
A dk-ba? Utálja a Böszmét, mint a szart.
6/17 A kérdező kommentje:
#4 A választ tudom én is , de azért kiváncsi vagyok valóban egy DK-s szempontjából a dologra.
2019. jún. 29. 15:21
7/17 anonim válasza:
#4, #5-nek:
A kutyát sem érdekli, hogy Szanyinak mi a véleménye a DK-ról vagy Fletóról!
A DK nem az MSZP kukája, hogy beledobálják a szemetet.
8/17 anonim válasza:
"abban biztos vagyok hogy a DK nem fog "átvenni" egyetlen levitézlett MSZP-st sem. Mi nem "second hand" párt vagyunk!"
Az egész dk levitézlett mszp-sekből áll, a főnökötökkel együtt.
9/17 A kérdező kommentje:
#5 Az oké, de valamiből meg kell élnie.. eddig ott volt a nagyon jól fizető zsíros brüsszeli állás, MSZP-s fizetés is ha hogy oda nem jutott ki, most meg ha kiteszik végleg akkor valahonnan kell az a havi juttatás, hogy tartsa a jelenlegi életszínvonalát, ezt pedig csak politikai pályán tudja gyorsan megoldani.
2019. jún. 29. 15:23
10/17 anonim válasza:
#4 vagyok:
Akkor megpróbálom úgy, mintha tényleg érdekelne téged:
A DK nem "ex-MSZP" egylet, és nem is volt soha!
Ex-MSZP-s kontra ex-egylet?
Ha megengedem hogy ex-egyletnek nevezzük a DK-t, akkor sem áll meg a párhuzamod! A DK KILÉPETT az MSZP-ből, Szanyit kibaxták!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!