A Kormány a családvédelmi akciótervél pontosan mit kíván elérni?
Mer hogy nekem pl nem jön át kristálytisztán, és szerintem inkább az lesz belőle hogy egy csomó embert eladósítanak. Akik miután elvették az ingatlanukat vagy nem tudták azt fizetni szimplán utcára fognak kerülni / kivándorolnak pont majd ezért.
Már maga az ötlet is (szerintem) eleve beteg hogy hitelezéssel akar az Állam gyerekeket csináltatni.
Továbbá még ha meg is születik X ezer gyerek csak 2 kérdés.
1. Mi garantálja hogy az illető munkalávaló lesz ?
Ismerek 7 gyerekes családot (nem nem cigányok) és egy se dolgozik.
2. Mi garantálja hogy Magyarországon lesz az illető munkalávaló ?
Mer szerintem ez az egész egy elve halva született ötlet. Értelmes emberek EZÉRT ? Nem fognak gyereket vállalni.
Az én szüleim nem 20 év alatt fizették vissza a hitelt,amit felvettek,hanem 5-6 év alatt.
Nagyon nem mindegy.
5-10 évre lehet max reálisan tervezni,20 év iszonyatosan hosszú.
"Ha ez nem lenne akkor is hitelből vennének házat az emberek családok"
Tehát semmi értelme nem volt. Örülök, hogy beismerted.
"Az egész kölségvetés a mi adónkból áll össze és más adóbevételekből. Ezt osztják szét. Szerinted miből? És megsúgom ez minden országban így van."
Csak nem mindenhol ilyen magas az adó és ilyen alacsony a fizetés. Minden országban így működik, csak nyugaton többet tudsz hazavinni. Ez pedig azért van - ezt elárulom én -, mert a fidesz lop.
"A hitelnek m8ndíg van kockázata."
Csak ez a kockázat személyenként változik. Nyugaton egy kereső ember kb. 3-szor annyit tud félretenni, mitn egy magyar. Sokkal gyorsabban tud munkába állni, ha van egy szakmája.
Itt tényleg csak arról van szó, hogy azt segíti, akit nem kell, mert nekik amúgy is lenne pénzük és mindenki más le van sz*rva.
#4-es Az általad említett projekt neve Lebensborn volt. Csak annyi hozzá, hogy a kivitelezés és az ellátás, háttérstáb stb. profi módon lett megszervezve és fizettek érte. Induláskor az ifjú házasoknak is jelentős összeget fizetett a III. Birodalom, de aztán Hitler rájött, hogy még több gyereket akart a "jövő" katonáiként. A háború után a Führer-gyerekek nevelőszülőkhöz kerültek vagy adobtálták őket. Mivel a származási dokumentok nagy részét a nácik megsemmisítették, a legtöbbjük nem is tudta, hogy kik a szüleik. Felkutatásukra később szintén program indult Németországban ilyen-olyan sikerrel... vajon milyenek lehettek a találkozások?
Kivi vagyok, hogy a Suttyó projektje hogy fog működni technikailag, adminisztratíve vagy a lebonyolítást illetően. Az adósgyártásról nem beszélek...
"#22 Egyszerűen irigy vagy és ezt kell itt halgatni 0-24 ben már időtlen idők óta."
Szóval érvek helyett csak ennyire telik. Nem lep meg, hogy fidezses vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!