Szerinted is rémisztő lenne, ha Karácsony lenne a
főpolgármester?
Figyelt kérdés
Utálom a Fideszt, de a liberális Karácsony olyan lenne, mint amilyen Demszky volt, akit a budapestieknek sikerült 20 évig megválasztaniuk. (Látjuk, milyen lett azóta.) Az is hihetetlen volt. Felelőtlenség, önzés, nemzetidegenség, ultraliberalizmus, megbízhatatlanság, lelkiismeretlenség: még Tarlósnál is sokkal rosszabb lenne. Simán eladósíthatná Budapestet. A másik két jelölt sem volt kispályás az előválasztáson. Még Puzsér is sokkal jobb lenne Karácsonynál, legalább nem ártana.
Nincs is jobb, mint egy finom édes görögdinnye, a hasonlatod miatt most már biztosos rájuk szavazok.
2019. jún. 29. 11:25
12/21 anonim válasza:
Aki jó ötletnek tartja egy búzibár létesítését a polgármesteri hivatal épületében, az nem liberális?
2019. jún. 29. 11:35
13/21 anonim válasza:
"A mostani zöldek gyakorlatilag liberálisak. A zöld csak egy álca."
Kíváncsi vagyok, hogy oda mikor jutunk el, hogy igazából ezek mind szabadkőműves zsidók.
2019. jún. 29. 11:36
14/21 anonim válasza:
"Karácsonynak már a hideg, okoskodó tekintete is rémisztő."
Érdekes, szerintem inkább úgy néz ki, mint akinek folyamatosan fel van dugva egy kígyóuborka a valagába és mindjárt elbőgi magát.
2019. jún. 29. 11:38
15/21 anonim válasza:
Nekem se az ugrik be arról a tekintetről, hogy rémisztő lenne. Inkább rémült.
2019. jún. 29. 11:42
16/21 anonim válasza:
Mindenki liberális, aki nem fideszes. Nem tudtad? Ráadásul gyanús, hogy csak azért akar főpolgármester lenni, hogy migráncsokkal árassza el Budapestet. :D
2019. jún. 29. 13:38
17/21 anonim válasza:
#8! "Minket gondolkodókat ...." No ez nagyon erös!!!!!!
2019. jún. 29. 14:00
18/21 anonim válasza:
"nemzetidegenség"
Annyi nemzetidegen autóbuszt még nem látott ez a város, mint a nemzetidegen breivikista jobboldal alatt. (Az autóbusz szót nyugodtan behelyettesítheted fogpiszkálótól szárnyasalátéten át krumplipüréig akármire.) Ezek a mi nemzetijeink azt se tudják, melyik a nemzetük, csak nemzetkedni tudnak.
2019. jún. 29. 14:23
19/21 A kérdező kommentje:
12-es velősen megfogalmazta a lényeget. Elnézést, elfelejtettem, hogy a baloldaliak még azt is letagadják, ha valami baloldali/liberális/kommunista. Karácsony a PM politikusa, nem zöld, ez egy nyilvánvalóan liberális párt.
2019. jún. 29. 14:26
20/21 anonim válasza:
Hát igen Karácsony Gergely egy nemzetidegen gyíkember. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!