Puzsér miatt fog Tarlós nyerni októberben mert megosztja az ellenzéket?
Figyelt kérdés
Puzsérnak nincs nagy támogatottsága,Karácsony Gergely a legesélyesebb,de ezt Puzsér nem hajlandó elviselni és elindul inkább mégis,de így megosztja a szavazókat és a Fidesz fog nyerni miatta.De ezt szerintem ő is tudja.
Ha Karácsony úr indulna egyedül,akkor legyőzné Tarlóst.
2019. jún. 28. 16:52
1/14 anonim válasza:
Puzsérnak kb annyi esélye van mint anno Kelemen Annának a 2018-as választáson..
2/14 anonim válasza:
A fideszeseket osztja meg valamennyire. Az ziher, hogy egy ellenzéki sosem szavazna rá, max egy kiábrándult fideszes kínjába.
3/14 anonim válasza:
Tarlós nyer az ellenzéki jelöltek számától függetlenül
4/14 anonim válasza:
Nem tudhatjuk, hogy Puzsér jelenléte miben változtatja a helyzetet. Az biztos, hogy Puzsér kőkeményen Karácsony ellen kampányol, Tarlóst láthatóan kevesebbet piszkálja, pedig sokkal több dolgot lehetne Tarlóson számonkérni. Teljesen nyilvánvaló, hogy Puzsér azt szeretné, hogy ne Karácsony nyerjen.
5/14 anonim válasza:
Októberig még jelentkezni fog egy Húsvét úr, ki nyaralásából akkor tér vissza a Húsvét szigetekről, felbukkanva a homályból, a kóbor apácák megtévesztésére. Ez csak egy jóslat.
6/14 anonim válasza:
Puzsér mögé beállt a fidesz sajtó,így akár 7-8%ra is felkúszhat. Viszont eleggé úgy látszik,hogy a várakozással ellentétben a fidesz szavazókat fogja megosztani nem az ellenzéket.
7/14 anonim válasza:
Karigeri egy öröklúzer fütyi. Ne röhögtesd már ki magad, hogy ő a legesélyesebb. Ha mégis, akkor ő győz, 100 induló közül is.
8/14 tgt válasza:
Nem tudom elképzelni, hogy egy Fideszes Puzsérra szavazna. Ha valaki tud erről valami hiteles felmérést, azt szívesen elolvasom.
9/14 anonim válasza:
Nem lehet megmondani, hogy kitől mennyit vesz el.
Szerintem aki utálja Tarlóst, az elvből vagy orrbefogással Karácsonyra szavaz.
Aki utálja Karácsonyt, MSZP-t, DK-t, az vagy Tarlósra szavaz, vagy egyikre se.
Szerintem Puzsér azt a 3%-ot fogja kapni, akik a Kutya pártra szoktak szavazni.
10/14 mindentudó99 válasza:
Puzsér nem épelmélyű. Tehát normális ember nem szavaz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!