Miért versenyeznek egyesek abban, hogy ki tudja jobban ócsárolni a hatalmat?
Nem azt mondom hogy nem lehet, csak szerintem túlzas az, hogy minden olyan rossz! :D
Legtöbben akik kritizálják a hatalmat, azok még nem is éltek, vagy még oviba jártak, mikor Gyurcsány hatalmon volt. A másik fele pedig a kemény mag, aki még mindig Gyurcsány és a szocik vagy az ellenzék csöcsén lóg!
Lehet példálózni az egészségügy rossz állapotával, pedig egyáltalán nincs is olyan rossz állapotban! Az orvosok jóval több pénzt kapnak így is, és egyre kevesebb orvos megy ki külföldre így is. 70 százalékos béremelést kapnak még jövőre, mindezek ellenére is!
A tanároknak se lenne joga panaszkodni, mivel kapják majd a 30 százalékos béremelést, egyre több megy az oktatás és az új tantervre. A gazdasági viszonyok is megengedik a béremelést! 2013-óta egyébként így is 50 százalékkal nőtt a bérük, akkor ez így 80 szazalékot fog jelenteni már.
A többi bérek is elég nagy ütemben nőnek, sokkal nagyobb ütemben mint 2010 előtt, pedig jelenleg az adó is nagyobb összegű. De ez abból kifolyólag viszont kiváló, mivel így a családok nagyobb támogatást kaphatnak, és több mindenre megvan a fedezet!
"-a mai oktatást magas színvonalúnak látod a múlt évszázadi magyar Nobel-díjasokra hivatkozva(akik egyébként kivétel nélkül leléptek az országból, ahogy tehették)"
Ma is rengeteget tudós, feltaláló és orvos van itt Magyarországon, igenis híresek lennének, és híresek is. A múlt évszázad magyar tudósaira pedig azért hivatkoztam, mivel nagyon sok minden nem létezhetne nélkülük!
"És mindezt 2019-ben állítod. Nem lehet könnyű ilyen zavarral a fejedben élni, részvétem :D"
Ne aggódj! Ha a múlt évszázadba mondtam volna hasonlót, akármilyen helyzet miatt, akkor is zavartnak néztél volna, de akkor is én lettem volna igazából normális!
Igen valószínűleg, általában aki baromságokat fröcsög naphosszat, és a vele egyet nem értőket simán prolizza és hasonló, mindig ők a normálisak. :D Tiszta sor.
Én azért azt kívánom soha ne kelljen csalódnod abban amiben ennyire hiszel most, mert az bizony nagyon fájna.
#6 nemnem, az EU-tól jött! A segélyekből, hiszen az ország önálló gazdasági teljesítménye egy nagy nulla.
#9 ahaha komcsikám, ti aztán jól álltok a munkával, tudtok évtizedeket dolgozni, papíron, úgy hogy utána rosszabbul áll amibe belenyúltok, mint előtte. Látruk elvtárs.
"nemnem, az EU-tól jött! A segélyekből, hiszen az ország önálló gazdasági teljesítménye egy nagy nulla."
Jaj sokat érünk a segélyel, hogyha dupla annyit visznek ki az országból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!