Miért versenyeznek egyesek abban, hogy ki tudja jobban ócsárolni a hatalmat?
Nem azt mondom hogy nem lehet, csak szerintem túlzas az, hogy minden olyan rossz! :D
Legtöbben akik kritizálják a hatalmat, azok még nem is éltek, vagy még oviba jártak, mikor Gyurcsány hatalmon volt. A másik fele pedig a kemény mag, aki még mindig Gyurcsány és a szocik vagy az ellenzék csöcsén lóg!
Lehet példálózni az egészségügy rossz állapotával, pedig egyáltalán nincs is olyan rossz állapotban! Az orvosok jóval több pénzt kapnak így is, és egyre kevesebb orvos megy ki külföldre így is. 70 százalékos béremelést kapnak még jövőre, mindezek ellenére is!
A tanároknak se lenne joga panaszkodni, mivel kapják majd a 30 százalékos béremelést, egyre több megy az oktatás és az új tantervre. A gazdasági viszonyok is megengedik a béremelést! 2013-óta egyébként így is 50 százalékkal nőtt a bérük, akkor ez így 80 szazalékot fog jelenteni már.
A többi bérek is elég nagy ütemben nőnek, sokkal nagyobb ütemben mint 2010 előtt, pedig jelenleg az adó is nagyobb összegű. De ez abból kifolyólag viszont kiváló, mivel így a családok nagyobb támogatást kaphatnak, és több mindenre megvan a fedezet!
Kedves fideszes barátom, ha az ember nem a hatalom csöcsén lóg, nem az ellenzék csöcsén lóg, akkor hol? Látod, jobb lenne inkább gondolkodni. Amiket itt emlegetsz mint nagyszerű dolgokat, pontosan ezt sulykolja a fideszes média (vagyis a média 90%-a). A valósághoz köze nincs. De nem fogok erről érvelni neked, mert úgy se figyelsz rá, ha mégis, csak hogy ismételhesd kedvenc istened szavait. Mert érvek nincsenek. Mondod, nem az Unió pénzéből...
Hoppá! Akkor hová lett az? Nem a 60%-át lopták el, hanem mind az összeset? Na látod, ez nem igaz, egy keveset használtak belőle az országra is. Csak azt is milyen tehetségtelenül és igénytelenül.
"Hoppá! Akkor hová lett az? Nem a 60%-át lopták el, hanem mind az összeset? Na látod, ez nem igaz, egy keveset használtak belőle az országra is. Csak azt is milyen tehetségtelenül és igénytelenül."
Ha az uniós pénzekre gondolsz, akkor azt mind befektették, de annak a többszörösét pedig kivitték a multik meg az EU!
Miután mint mondtam már, meggyőződéses vérfideszes vagy, sokkal többet nem vártam ennél a szintnél, de azért a soraidat olvasva ledöbben egy pillanatra az ember.
Tehát szerinted: -lépjünk ki az EU-ból, mert brühühü mocskosmultikkal együtt kiviszik a pénzt :'(
-a mai oktatást magas színvonalúnak látod a múlt évszázadi magyar Nobel-díjasokra hivatkozva(akik egyébként kivétel nélkül leléptek az országból, ahogy tehették)
-az egészségügy kifogástalan állapotban van
-rengeteg független és kormánykritikus média a nem létező magyar médiapiacon
És mindezt 2019-ben állítod. Nem lehet könnyű ilyen zavarral a fejedben élni, részvétem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!