Orbán Viktor azért rángatózik, öltögeti a nyelvét vagy teszi zsebre a kezét olyan gyakran mert súlyos elmebeteg?
Nem zavarja hogy közben veszi a kamera?
Nem tudná kontrollálni magát legalább a nyilvánosság előtt?
Otthon vergődje ki magát!Mert ez roppant kínos a magyarokra nézve.
#11:
Ne hazudj!
Fidesz 48%(!!!!!) április 8.
K. N.
Lehet, hogy ez a nagy ellenszélben dolgozás eredménye. Az összes ellenszél rá irányul:
Ha Orbánt stresszeli az ország vezetése, akkor mi nem várjuk el tőle hogy így szenvedjen!
Nyugodtan el tolhatja a biciklit - mindenkinek ez lenne a legjobb!
"#11:
Ne hazudj!
Fidesz 48%(!!!!!) április 8.
K. N."
Nem hazudtam a Fidesz 2/3 ot kapott. Nem csak listás szavazatok vannak hanem egyéni körzetek is. Ajánlom figyelmedbe az egyéni körzetek tanulmányozását. Fölényesen nyert a Fidesz mert a fos ellenzékre nincs szükségünk.
#19:
Nem.
A Fidesz nem kapott 2/3-ot.
A Fidesz 48%-ot kapott.
A Fideszes egyéni képviselők kaptak még szavazatok.
A Fidesz, mint párt(!), akinek mellékesen tagjai bizonyos egyéni jelöltek, 48%-ot kapott.
Bár személyesen én magam sem értek egyet a számítások megfelelőségével, de tény, amíg ez a törvény, addig ez a "helyes". Így nem vitázom a számokon.
Ami zavar, a megfogalmazás!
"A Fidesz (mint párt) ÉS a fideszes egyéni jelöltek EGYÜTT 2/3-ot kaptak." - Ebbe a megfogalmazásba nem kötöttem volna bele.
Ne mossuk össze a Fidesz-t, mint pártot, a fideszes egyéni jelöltekkel.
K. N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!