Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Demeter Márta súlyos hibát...

Demeter Márta súlyos hibát követett el azzal, hogy az LMP-hez csatlakozott?

Figyelt kérdés
Személy szerint nagy rajongója vagyok a képviselő asszonynak. Attól félek, hogy Demeter Márta tönkretette a karrierjét azzal, hogy csatlakozott az LMP-hez. Az európai parlamenti választás csúfos kudarc volt számára, meg úgy ámblok az LMP számára. Szerintem az LMP egy hitelét vesztett, elgyengült, bukott párt. Úgy vélem, hogy Demeter Márta hibát követett el. Mi lenne a helyes döntés Demeter Márta számára?
2019. jún. 22. 16:19
 1/10 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem is.Jobban járt volna,ha az MSZP-ben marad vagy belép a Párbeszédbe.

Demeter Márta nagyon jó nő,igazi ideál.

Az a szigorú tekintete nagyon vonzó,dominának ideális lenne.Vajon érdekli a szado-mazo szex?

2019. jún. 22. 16:50
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
Azzal tette tönkre a karrierjét amit a katonai repülőgépes propaganda probálkozásával csinált.. azóta el is tűnt. Jogosan hozzáteszem!
2019. jún. 22. 17:08
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem tűnt el, volt valami a hírekben, egy férfi mellett valami hasonló sületlenségről méltatlankodott a tupírozott haja alól.
2019. jún. 22. 17:18
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Majd átigazol a DK-ba, Vadai már úgyis öregecskedik.
2019. jún. 22. 17:36
 5/10 anonim ***** válasza:
50%

Nem hibázott, újabb 4 évig csinálhatja a semmit jó pénzért.

A maszop '18-as keretébe nem fért volna bele vagy olyat kértek tőle cserébe amihez nem volt gyomra.

2019. jún. 22. 19:14
 6/10 anonim ***** válasza:

"Demeter Márta súlyos hibát követett el azzal, hogy az LMP-hez csatlakozott?"

Nem.

Az LMP követett el súlyos hibát azzal, hogy hagyta, hogy Demeter Márta belépjen hozzájuk.

2019. jún. 22. 21:19
 7/10 anonim válasza:
Szerintem nagy hiba volt Demeter Márta részéről. Az LMP támogatottsága jelen pillanatban rendkívül alacsony és nem látok rá reális esélyt hogy ez válltozna a közeljövőben. Sajnálom a hölgyet, én is kedvelem, de ezt most nagyon elrontotta.
2019. jún. 22. 22:10
 8/10 anonim ***** válasza:

"Nem hibázott, újabb 4 évig csinálhatja a semmit jó pénzért."

A legaktívabb ellenzéki képviselők egyike.

Utánament ügyeknek, a nemzetbiztonsági bizottságból ki is golyózták.

2019. jún. 22. 22:38
 9/10 anonim ***** válasza:

"Utánament ügyeknek, a nemzetbiztonsági bizottságból ki is golyózták."

Nem ment utána.

Pontosan azért rúgták ki onnan, mert nem ellenőrizte le amit látott, pedig csak a következő sort kellett volna elolvasnia, hogy mi a gyerek anyjának, apjának neve.

vagy ezért alkalmatlan, vagy azért mert elolvasta, csak szándékosan nem vette figyelembe - és így hazudott.

2019. jún. 23. 08:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Valóban egy esetben hibázott, de előtte...
2019. jún. 23. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!