Demeter Márta jelenleg melyik pártban van és milyen szerepet tölt be? Ti mennyire tartjátok Őt hitelesnek, jó országgyűlési képviselőnek?
LMP-ben van.
Igen jó nő.Olyan szigorú,tekintélyt parancsoló tekintete van
Nehezen követhető a Márti cikkcakkos útja a pártok között, annyi biztos, hogy amelyik párt környékén a Márti megfordult, az mostanában sokat vesztett a népszerűségéből, de ez lehet csak simán a véletlen műve, ne fogjuk rá a Mártira.
A Mártit én korábban nagyon dekoratív nőnek tartottam, de vagy csúnyán és rohamosan öregszik, vagy az én látásom javul rohamosan, de ez nem valószínű, de mostanában kifejezetten rondának látom.
"ezek a lemondogatások nekem nagyon nem szimpatikusak az ellenzéki oldalon."
Ez a amolyan régi szokás, mondhatni íratlan szabály, ha egy párt messze az elvárás alatt szerepel egy választáson, akkor a párt vezetői vállalják a kudarcért a felelősséget.
LMP, de hogy mint mi, azt nem tudni, csak ott áll mindig, amikor az LMP nyilatkozik.
Szerintem a katonasággal kapcsolatos ügyködése után le kellett volna mondania a képviselőségről. Nem a magyarok érdekében dolgozik.
Egy beképzelt köpönyegforgató az áruló pártban.
Mint MSZP-s nem tartom őt semmire és még nem is jó csaj...a momentumos csajok legalább azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!