Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Súlyos elmebeteg vagyok?

Súlyos elmebeteg vagyok?

Figyelt kérdés

Az a bajom hogy évekel ez elött kezdödött! 2004 Januárjában hogy Apu öngyilkos lett. De nem halt bele, 2004 november elején jött ez a Gabi akinek apu eladta a nyulat megdölgött és anyunak is neki akkart menni apuval összeverekedtek és ilyenkor volt az első szorongás! Ilyen még csak alkalmanként volt. Telt az ídő 2008 Júniusában lett vége az általános sulinak. 2008 Szeptemberében mentem tovább tanulni, ilyenkor volt suli váltás! Nagyon féltem és a félelem akkora volt hogy szorongásá változott! Fél évig volt ez a szorongás az osztály se fogadott be mert nem tudtam viselkedni! Béna voltam. 2009 Januárjára depreszióvá fejlödött! Szóval 2009-ben volt hogy majdnem rám tört egy dühkitörés mikor a szorongást nem bírtam tovább tartani de csak majdnem! Sokszor megaláztak!

2009 egész nyarát a szobámban töltöttem. 2009-ben mentem elsőnek pszihologushoz "Anyu arra hivatkozott hogy ideges a gyerek" Szóval egy honapig jártam utána anyu nem vit, mert megunta! Inkább a Luxor és a Cigi volt a fontosabb. Kaptam prozacot és frontint! Szóval leálltam vellük. És 2009-ben tört rám egy dühkitörés mert a álltszent Gipsyik a suliban folyton megaláztak leköptek és kötekedtek és belevágtam 3-szor a falba és eltört a kezem/kezemen az V. metacarpus csont! Ilyenkor egy honapig otthon ülltem és anyire bedepresziosodtam megint! Egy állomvilágban éltem/élek! Telt az ídő 2010 lett nagy nehezen túléltem! A baj csak az lett hogy a szorongás hanem már akkor is ha kiléptem a házból! Telt az ídő 2011 lett ilyenkor lett egy barátnőm rengeteg szorongásal járó kapcsolat! Probálok röviditeni! Szóval még több szenvedés! Végülis ott járok hogy idegileg kikészült,otthon üllös ember lett belőlem!

Prozac , és Xanax nélkül élett pár honapja. Júniusban voltam öngyilkos! Bevettem jó pár Xanaxot és nem emlékeztem semmire! de ez már a harmadik probálkozásom!

Szóval a gond hogy a Szorongás már akkor is rám tör ha az emberek nevetnek! A suliba anyiszor kinevetek és megaláztak! Hogy bármilyen jellegű szót magamra veszek.

+ még az is a bajom hogy mikor a macska elment melletem ugy éreztem meg kell kinoznom! De nem tettem de az már eleve rossz ha ilyen gondolatok jönnek ki belőlem?

Félek hogy megörültem! Néha nagyon nehéz magamon uralkodni! Utálom az összes Gipsyit amiért ilyen életem lett miatuk! Utálom az embereket folyton csak bántanak!

És a legidegesitőb hogy nővérem folyton azt mondja nincs neked semmi bajod, csak játszod a fejed! Anyira rosszul esik mikor ilyeneket mond. Ha kivánhatnák egyet az lenne hogy olyan legyen mint a betegségem előtt! A kérdésem az lenne elmebeteg lettem ? Ebből helyrejöhettek?

2013. okt. 28. 18:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Persze, hogy helyrejöhetsz, de környezetváltás kell mindenképpen. Hobbikat keress, valamit amivel lefoglalhatod magad...
2013. okt. 28. 18:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagy elmebeteg, csak depressziós. Pszichológus segítségére lenne szükséged (terápia! nem gyógyszer), és helyrejöhetsz. Segíthet valóban a környezetváltozás is, de annál mélyebb problméáid vannak,mint hogy csak azzal megoldható legyen. Hajrá!
2013. okt. 28. 18:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Most hány éves vagy?
2013. okt. 28. 20:25
 4/6 A kérdező kommentje:

Kösznöm a válazókat! Most 20 éves vagyok, ma voltam nővéremel piacon, és utána nagyon elfáradtam! Mikor Apunak segitettem szenet pakolni meg se kotyant! De ha egy szorongásos helyzet áll fent ha már kicsit hosszabb vagy huzamosabb ideig tart Például Iskola akkor nagyon kimerülök!

Mikor hazaérek alig bírok mozogni!

2013. okt. 28. 23:03
 5/6 anonim ***** válasza:
én is kivagyok készülve idegileg, ha akarsz írhatsz
2013. nov. 19. 20:04
 6/6 A kérdező kommentje:

Okés ! :) írok persze! :)

Kösszi a választ! :)

2013. nov. 19. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!