Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az oka hogy a fidesz...

Mi az oka hogy a fidesz szimpatizánsok ennyire láthatatlanok?

Figyelt kérdés

Tavalyi választások után beszélgette két ember a munkahelyemen(elég sokan dolgozunk nagy területen de kb mindenki ismer mindenkit, szal sok emberről van szó)

hogy választás előtt mindenki nagy ellenzéki volt, 1-2 ember volt aki töredelmesen bevallotta hogy fidesz szimpatizáns és még és magasan nyert a fidesz. Ez általánosságba is észrevehető hogy mindenki ellenzéki mindenhol, és elvétve találsz néhány embert aki fidesz szimpatizáns. Vagy sokan akik nem szeretik a fideszt, szimplán el se mennek szavazni, mert annyiszor verték már át őket a politikusok hogy nem hisznek az egészben?

2019. jún. 23. 19:38
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Általában nekiesnek az embernek, ha kiderül róla, hogy fideszes, egyesek legszívesebben kikaparnák a szemünket. A munkahelyen mivel tudják rólam, naponta beolvasnak.

Abszolút nem logikusan gondolkozva, hanem szimpla gyűlöletből. Így nincs értelme beszélni, jobb csöndben maradni.

Most is, ha jól tudom, van egy olyan ellenzéki választási ígéret, hogy a fidesz támogatóktól visszaveszik a lakástámogatásokat.

Szóval, minek jelentkezzen az ember ilyen viták alkalmával, hogy engem tessék utálni. Már azt is megbántam, hogy egyszer megszólaltam, amikor már elegem lett.

2019. jún. 24. 16:37
 22/35 mindentudó99 ***** válasza:
Egyszer mutasson már valaki egy sakkban tartott közmunkást. Mert ide írtok ilyen lózungokat aminek semmi értelme. Hát akkor illene bizonyítani is. Tulajdonképpen megmagyaráztad hogy Magyarországon senki nem szavazott a fideszre. Szerintem ne égesd magad.
2019. jún. 24. 17:29
 23/35 anonim ***** válasza:

"Most is, ha jól tudom, van egy olyan ellenzéki választási ígéret, hogy a fidesz támogatóktól visszaveszik a lakástámogatásokat."

Igazi (fideszes) mentális nyomorra utal, hogy ezt te elhiszed... Gondolom a spájzba beköltöző asszonyainkat erőszakoló migránshordákat és Soros Gyuri világuralmi terveit (aminek egyedül MO áll az útjában hősiesen) legalább ilyen lelkesen hiszed el?

mindentudó99

Az a baj, hogyha most belinkelnénk számtalan videófelvételt, ahogy a 3 fogú és hasonló értelmi szintű delikvens belemondja a kamerába, hogy azért szavazott a fideszre, mert a polgármester mondta, hogy így lesz munka vagy mert kapott egy zsák krumplit vagy ha megnéznéd Vona videóját, ahol megmutatják azt a házat, amiben közérdekű adatigénylés alapján 70 (!) "kárpátaljai magyar" volt bejelentve, vagy csak simán azt, hogy hogy, hogy nem pont az EU választások napján "gyakorlatozott" a rendőrség és "segítette" a határőrség munkáját, hogy buszszám hordják át szavazni az ukránokat akkor az biztosan ellenzéki propaganda, hiszen a vezér megmondta, hogy ő mekkora médiaellenszélben dolgozik... Vagy elhinnéd?

Csak azért kérdezem, mert még azt a 3 perc fáradtságot sem veszem, hogy belinkeljem neked ha már most eldöntötted, hogy nem hised el.

2019. jún. 24. 17:53
 24/35 mindentudó99 ***** válasza:
53%
Persze hogy nem . Mond már meg hogy ellenőrzi bárki hogy kire szavaz egy közmunkás a fülkében egyedül.
2019. jún. 24. 18:03
 25/35 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy bemennek vele mondván analfabéta (nem vicc) vagy ami még trivialisabb: kérnek egy mobilos fényképét...

De látod ez a baj: a nem létező migránst és Soros tervet és azt, hogy Magyarország jobban teljesít gondolkozás nélkül elhiszed, az, hogy ov a világ leggazdagabb miniszterelnöke Mészáros és tiborz néven egy percig sem zavar, de mikor a nyilvánvaló került a szemed elé akkor az a gyurcsotany műve...

2019. jún. 24. 18:20
 26/35 mindentudó99 ***** válasza:
Legyen igazad. Két zsákfaluban 38 emberrel megcsinálják. Nem kizárt de elenyésző lehet hogy egy helyi idióta polgármester képes erre. Na most ők döntik el a választást?
2019. jún. 24. 18:35
 27/35 anonim ***** válasza:

Oh, szóval most már legyen igazam? 2 zsákfalu?

Az ukrán utaztatott "szavazók" akiket buszokkal szállítanak ők is elszigetelt eset?

Nem tudom biztosan állítani, hogy a választás múlt volna ezen, de, hogy a 2/3-ad ezen múlt az biztos.

Amúgy most már érdekel, mi a véleményed Mészáros Lőrinc és Tiborcz István meseszerű gazdagodásáról?

Voltál mostanában kórházban? Melyik tetszett jobban, a kórház vagy a felcsúti stadion mosdója?

Az évek óta 3% alatt stagnáló infláció ellenére elégedett vagy a 20% körüli áremelkedésekkel?

Tényleg, tök őszintén kíváncsi vagyok, hogy egy fidesz szavazó miként vélekedik ezekről a kérdésekről. Kérlek mellőzzük a "gyurcsány is lopott" és hasonló magasröptű érveléseket.

2019. jún. 24. 18:50
 28/35 anonim ***** válasza:

Ja, és két bonusz kérdést ha megengedsz:

Mit gondolsz arról, hogy magyarország miniszterlenöke 10 éve nem adott interjút, sőt, nem is válaszol egy független média kérdésre sem, sőt az elmúlt 5 évben már azt is megengedi magának, hogy a parlamentben SEM hajlandó egy ellenzéki kérdésre sem válaszolni (egyetlen egyre sem).

Bónusz:

A én és te, azaz a mi pénzünkből felvásárolt médiabirodalommal elégedett vagy, mint független nemzeti hírközlési csatorna?

2019. jún. 24. 18:53
 29/35 anonim ***** válasza:
0%
Mert akkora az egótok, hogy nem veszitek észre a legjobb párt szavazóit.
2019. jún. 24. 19:28
 30/35 mindentudó99 ***** válasza:
Én a Dunaújvárosi kórházhoz tartozom sźepen felújították. Új ct 10 nap varakozasi időre bekerül az ember. Volt hogy egy hét alatt bejutottam. Mészáros és OV vejének gazdagodása nem tetszik. Miből gondolod hogy ha ràjuk szavazok akkor már mindent helyeslek is amit csinálnak? Csak nem értem mire jó itt erőlködni állandóan és állítani hogy tulajdonképpen senki se szavazott a fideszre.
2019. jún. 24. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!