Mi az oka hogy a fidesz szimpatizánsok ennyire láthatatlanok?
Tavalyi választások után beszélgette két ember a munkahelyemen(elég sokan dolgozunk nagy területen de kb mindenki ismer mindenkit, szal sok emberről van szó)
hogy választás előtt mindenki nagy ellenzéki volt, 1-2 ember volt aki töredelmesen bevallotta hogy fidesz szimpatizáns és még és magasan nyert a fidesz. Ez általánosságba is észrevehető hogy mindenki ellenzéki mindenhol, és elvétve találsz néhány embert aki fidesz szimpatizáns. Vagy sokan akik nem szeretik a fideszt, szimplán el se mennek szavazni, mert annyiszor verték már át őket a politikusok hogy nem hisznek az egészben?
Szépen bemutatták az "ellenzékiek" milyen módon is nyilvánulnak meg ha egy fideszessel találkoznak.
Na, pontosan ezért nem kötik az orrotokra hogy fideszesek.
A munkahelyemen nem politizálok, dolgozom. Mivel én nem verem az asztalt és nem szidom az Orbánt mindenért, így nem is látják rajtam a többiek, hogy milyen pártra szavaztam - vagy nem szavaztam. Aki kollégám szintén fideszes, az tudja, másnak semmi köze hozzá.
de fordítsuk meg a dolgot. Ha azt kezdenék el a fideszesek keresgélni, hogy a környezetükben ki dk-s vagy momentumos (mert olyat meg én nem láttam a környezetemben), akkor nem az lenne az első, hogy diktatúrát kiáltotok, meg listázást emlegetnétek?
"Szépen bemutatták az "ellenzékiek" milyen módon is nyilvánulnak meg ha egy fideszessel találkoznak. Na, pontosan ezért nem kötik az orrotokra hogy fideszesek."
https://www.youtube.com/watch?v=qH73D48PFiI
Valahogy így?
Az a nevetséges hogy szégyenlik hogy fidesz szavazók.
Ők is érzik nagyon gáz amit támogatnak.
Persze hogy szégyenlik magukat, a nevük nem adják egy ország tönkretételéhez.
"Amennyire lenézik a Fideszeseket ezen az oldalon"
Ne ringasd magad hiú ábrándba. Mindenhol lenézik őket. A buta embert mindig is lenézték a normálisak.
"Ne ringasd magad hiú ábrándba. Mindenhol lenézik őket. A buta embert mindig is lenézték a normálisak."
Ironikus, hogy akkor mégiscsak a buták diadalmaskodnak az okosok felett nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!