A mai fiatalok miért nem tudják megbecsülni amiük van? Régen mi minden kis jó dolognak tuttunk örülni, manapság meg csak az elégedetlen sírás megy álandóan.
Régen is mindenki elégedetlen volt, nem tudom honnan veszed ezt a mesét.
A különbség annyi, hogy régen a szomszédnak meg a haveroknak, kollégáknak, osztálytársaknak lehetett csak panaszkodni, most meg az egész világnak a facebookon vagy pl. itt.
Azért eléggé visszás hogy a kormány az ukránoknak zsír újra felújított épületeket ad át hetente,a magyar fiatalok családok meg mehetnek albérletbe 100-150e ért.
Fideszes kerületek bérlakásfelújítási vagy új bérlakás építési programja az konkrétan nulla. 20 éves fidesz hitelt meg vegyen fel akinek elment az esze.
Melyiket kene megkoszonni?
- Az oktatasi rendszer egy szar.
-Megnehezitik az egyetemre jutast.
- Tanar es orvos hianyban szenved az orszag.
- A csok miatt nem lehet lakast venni.
- Elkaszaltak az EU klimaegyezmenyet.
Mi a faszt kene megkoszonni??? Ugy kene tamogatni a csaladokat, hogy megfelelo kornyezetet teremtenek az orszagban, tobb normalis ember vallalna gyereket, es nem karosulnanak azok az emberek akik nem akarnak gyereket vallalni. Igy csak a ciganyok meg a debilek szaporodnak csak azert, hogy penzt kapjanak.
Nem tudom....
"régen" ha bementem a kórházba elláttak most a 4. be irányítanak át mire megnéz egy "orvostan hallgató"
"régen" ha gyerek orvos kellett elmentem a körzetihez most meg 30 kilométerre van a legközelebbi de nem látja el a gyereket mert túlterhelt és átirányít még 10-20 kilométerrel arrébb
"régen" ha a gyerek okos volt elment egyetemre, most nem tudjuk kifizetni az oktatását a "felsőoktatási hozzájárulás" = tandíj miatt
"régen" ha nem is fényesen de meg lehet élni a minimálbérből, most a minimálbér duplájával talán kifizeted a számlákat és vajas kenyéren élsz
Szerintem is elégedetlenek a mai fiatalok! Teszem hozzá minden okuk meg van rá!
"A kormány akárhogy töri magát hogy támagossa a fiatalokat"
Te miről beszélsz? Arra gondolsz, hogy egy fiatal pár csak akkor juthat saját lakáshoz, ha bérbe adják a nő méhét, beìgérnek 3 gyereket és a nyakukba vesznek egy valag hitelt?
Az "ingyen" pénz meg nincs ingyen, egyrészt az adòfizetők dobják össze, másrészt lòfingot sem ér, mivel ugyanannyival emelkedtek az ingatlan árak, amennyi a támogatás.
A fiatalok egy kis szazeleka járt jól, a többi megszìvta.
A kormányt egyébként a saját gazdagodàsa érdekli, nem a kisemberek jòléte és jövőképe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!