Ha a liberálisok kiállnak mindenféle kisebbség, LMBT közösségek jogai mellett, de a munkásosztály jogai mellett miért nem állnak ki? Nem ellentmondásos ez?
Az nem érdekli a neoliberális pártokat,hogy pl a Suzuki gyárban mi megy,meg hogy ellehetetlenítik a szakszervezeteket,szabálytalanul dolgoztatják a munkásokat és túlóráztatnak.
A nagyobb pártok az MSZP állt ki a dolgozókért.A Momentum meg a DK hol volt?Őket láthatóan ez nem érdeili,csak az LMBT-t ajnározzák.
A baloldal elvesztette baloldali jellegét.Ma már nem a munkásokat képviselik a baloldali pártok,hanem a bevándorlókat meg az LMBT-t
"Leginkább a Jobbikosok és a szélsőbalosok tüntettek.A liberálisok csak azért mentek oda,hogy népszerűsítsék magukat,amúgy leszarták a munkásokat."
Azt le tudod írni, mit csináltak a jobbikosok és szélsőbalosok a tüntetésen, amitől az tüntetés volt és mit a liberálisok, amitől az csak népszerűsítés és leszarás volt?
Miből látszódott hogy valaki jobbikos vagy szélsőbalos és tüntet, vagy liberális és csak népszerűsítik magukat?
"Kérdező, ha egyetemre jársz, nem értelmiségi leszel?"
A jelenlegi válaszai alapján, nem lesz az.
"Leginkább a Jobbikosok és a szélsőbalosok tüntettek.A liberálisok csak azért mentek oda,hogy népszerűsítsék magukat,amúgy leszarták a munkásokat."
Ellenkezőleg.
A momentum pl. az elsősorokban állt. Mindenki más volt kb. dísznek. Még a jobbikosok sem nagyon csináltak semmit.
A tüntetéseken egyértelműen a momentum csinált valamit. A többi párt magamutogatásért volt ott, még az mszp is csak dísz volt.
A sok neoliberális troll mindenkinek beszól,aki nem ért egyet a kizsákmányolással.
Meg mondtam,nem fogok tudni elhelyezkedni ezzel a diplomával,szóval ugyan úgy proletár leszek,hiába lennék értelmiségi.
A Momentum azért ment oda,hogy népszerűséget szerezzen.Ez egy nagyszerű lehetőség volt nekik,miért is hagyták volba ki?
Egy nyíltan piacpárti,neoliberális párt mégis mit törődött volna a munkások érdekeivel?Csak reklámozták magukat,ennyi.
Az EurópaiBaloldal volt,aki bezáratta egy napra a Gundelt,összeragaztotta plakátokkal a Fidesz irodákat,ételosztást és ruhaosztást szervezett a rászorulóknak több alkalommal is,róluk niért nem beszél senki?A neoliberálisok uralta média nem akarja,hogy népszerűek legyenek
"Meg mondtam,nem fogok tudni elhelyezkedni ezzel a diplomával,szóval ugyan úgy proletár leszek,hiába lennék értelmiségi."
Ebből is látszik, hogy egy elkényeztetett kölyök vagy, én nem azért tanulok, hogy kidobjam az időmet, nem azért dolgoztam mellette, hogy szórjam a pénzt olyanra, aminek semmi haszna.
"Az EurópaiBaloldal" mit tett a rabszolgatörvény elleni tiltakozásul?
Arra még mindig nem válaszoltál, hogy ha láttam egy tüntetőt a tömegben, akkor miből látszódott, hogy ő tényleg tüntet vagy csak momentumos?
"Arra még mindig nem válaszoltál"
Arra sem válaszolt, hogy mit dolgozik, engem az is érdekelne, hiszen ő a nagy proletár.
Még suliba járok,diákmunka van.
Arról nem én tehetek,hogy a diplomák 80-90%-a nem ér semmit sem.Ha nem mérnöknek vagy informatikusnak megyek,akkor kitörölhetem a seggem a diplomával.Meg amikor jelentkeztem akkor még nem tudtam pontosan mit akarok meg hogy mit lenne érdemes tanulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!