Ha a liberálisok kiállnak mindenféle kisebbség, LMBT közösségek jogai mellett, de a munkásosztály jogai mellett miért nem állnak ki? Nem ellentmondásos ez?
Az nem érdekli a neoliberális pártokat,hogy pl a Suzuki gyárban mi megy,meg hogy ellehetetlenítik a szakszervezeteket,szabálytalanul dolgoztatják a munkásokat és túlóráztatnak.
A nagyobb pártok az MSZP állt ki a dolgozókért.A Momentum meg a DK hol volt?Őket láthatóan ez nem érdeili,csak az LMBT-t ajnározzák.
A baloldal elvesztette baloldali jellegét.Ma már nem a munkásokat képviselik a baloldali pártok,hanem a bevándorlókat meg az LMBT-t
#14 a diplomások nem tartoznak a munkásosztályba?Szerintem minden tisztességesen,fizetésből élő ember a munkásosztályba tartozik,akit a nagytőke kizsákmányol.
Meg egyáltalán nem biztos,hogy el is tudok vele helyezkedni.
Leginkább a Jobbikosok és a szélsőbalosok tüntettek.A liberálisok csak azért mentek oda,hogy népszerűsítsék magukat,amúgy leszarták a munkásokat.
"baloldal elvesztette baloldali jellegét.Ma már nem a munkásokat képviselik a baloldali pártok"
Ha a régi baloldalt veszed alapul akkor egyáltalán nem vagy tsgja munkásosztálynak.
Mivel nem tudnál elhelyezkedni?
Akkor minek vagyok a tagja,ha nem a munkásosztálynak?A tőkések engem is kizsákmányolnak.Én proletárnak érzem magam.
Közgázra járok,gazdálkodás és menedzsmentet tanulok.Nem hiszem,hogy el tudok vele helyezkedni,szóval akkor meg mehetek a szalagra.
A munkás nem feltétlen egyenlő a proletárral.
Van,aki alkalmazottként többet keres,mint más vállalkozóként.
Attól függ hogyan értelmezed ezt a kifejezést.
Mit értesz kizsákmányolás alatt.
Még mindig nem tudjuk, hogy mit dolgozol.
Amúgy nem, mivel a középosztály, az értelmiség a proletárok kizsákmányolásànak haszonèlvezői.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!