Nem igazán a kis országokon múlik, és olyat nem is érdemes vállalni, amit úgysem tudunk teljesíteni. A gazdag, fejlett országoknak nyilván több esélyük van teljesíteni, könnyebben alá is írják a meállípodást.
2019. jún. 21. 11:01
12/17 A kérdező kommentje:
Valóban nem a kis országunkon múlik, de Orbán az egész unió klímavédelmi tervét vétózta meg.
2019. jún. 21. 11:03
13/17 anonim válasza:
"Nem igazán a kis országokon múlik, és olyat nem is érdemes vállalni, amit úgysem tudunk teljesíteni."
Szavazni se menjen senki, úgysem egy emberen múlik..
2019. jún. 21. 11:04
14/17 anonim válasza:
Mert egy csapat durcás óvodás vezeti az országunkat. Mindent megvétóznak, mer' csak. Nekik az jár. Hogy mindenki más sz'pni fog miatta, az meg kit érdekel, ugyebár. Ezek még ahhoz is túl ostobák, hogy felfogják, hogy politikai hovatartozástól függetlenül mindannyian ugyanazon a bolygón élünk, ugyanazt a vizet isszuk, ugyanazt a levegőt szívjuk, és mindannyiunkra hatással vannak a jelenkori változások.
2019. jún. 21. 21:35
15/17 anonim válasza:
Orosz Putyini érdekeket szolgált, mivel az ott kitermelt földgázt el kell adnia. Többek között nekünk és a keleti régiókban élőknek.
2019. jún. 22. 01:21
16/17 anonim válasza:
Orbán már a szélmalmokkal is harcol...
2019. jún. 22. 15:44
17/17 anonim válasza:
A teljes klímasemlegesség, karbonmentesség egy irreálisan drága dolog és nem fűlik hozzá a foga csóró népünk drága vezérének.
Én sem örültem neki mikor olvastam, de gondolja bátran végig a nyájas olvasó mennyibe kerülne pl. hőszivattyút telepítenie, amit napelemekkel termelt villany hajt meg otthon. Saját maga által termelt kaját enni és nem használni robbanómotoros, gázturbinás járművet, eszközt. Kb 10 millió Ft háztartásonként és egy csomó kényelmetlenség. Eközben mások ebből a pénzből elrepülnek nyaralni, déligyümölcsöt, okostelefont, új autót vesznek és végül mindannyian beledöglünk. Csak ők előtte mulattak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!