Mi a véleményetek róla, hogy Dobrev Klára ideiglenesen visszaminősíttetné Magyarország uniós tagságát? Használ ez Magyarországnak?
Van még sok érdekesség az interjúban, de én személy szerint nem tartom jónak ezt a vonalat. Nem tudom mire hajt a DK.
Forrás:
Mire hajt a DK? Nagyon egyszerű!
Ha felfüggesztenék az EU tagságunkat, (vagy visszaminősítenék, egykutya) akkor Orbán azonnal megbénulna mint diktátor!
Ilyen qrva egyszerű! Az egyszerű Magyar emberek két három hónapon belül erőszakkal eltávolítanák!
Úgy járna mint Dózsa György! A saját hívei tépnék szét, Gyurcsány pedig karosszékből nézné a műsort.
Vagy szerinted is dübörög a gazdaság, és nem az EU tart minket életben?
Az attól függ, hogy a bizonytalanoknak mennyire tetszik a mostanra kialakult illiberális "demokrácia".
#4 vagyok:
Még egy megjegyzés:
Akik eddig a s'ggét nyalták a lóvéért, tehát a "hold-udvar" azonnal szembe fordulna vele! Egy pillanat alatt egy senkivé válna, mert nem lenne miből tolni a lóvét!
Kedves Kérdező!
Ez igaz! Bár a nagy számok törvényei alapján nem tartom kizártnak, hogy a bizonytalanok között is van agyhalott, aki elhiszi, hogy Klára asszony egyedül (jobb esetben másodmagával) az unión keresztül tudja vinni az akaratát!
#6, Kakukkmarczy-nak:
Nyugodj meg! Ha a DK jelentős számban kerülne be az EP-be, az Orbánnak "halálos ítélet" lesz!
# 8/8 Időpont ma 19:19
Az nem zavar, hogy a miniszterelnök-jelölt Botkát a DK és a Fidesz közösen puccsolta meg?! Féltek, hogy ő tényleg sikeres lesz és félreállítja a patkányokat.
Ha igazi ellentét lenne a DK és a Fidesz között, akkor Gyurcsány és Gergényi már a börtönben hűsölnének.
#8 Mit számít hány képviselő kerül be a DK-tól az EP-be? Semmit.
Az számít itthon mit érnek el. 5% vs 50% elég erős fölény. Úgy gondolom őket már sose választják meg, Gyurcsány ámokfutása okot adott rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!