Az, hogy Cseh Katalin instagrammon névvel, arccal kiposztolja a neki írt üzeneteket, nem sérti a feladó személyiségi jogait?
Cseh Katalin instagrammon már több alkalommal nyilvánosságra tette a neki küldött üzeneteket ráadásul a feladó neve és profilképe kitakarása nélkül.Jelenleg is az instagramm oldalán fent van egy ilyen,meg is lehet nézni
Szerintem ezt nem csinálhatja,nem posztolhatja ki csak úgy a nyilvánosság elé,ha valaki ír egy neki nem tetsző üzenetet.
Az oké,hogy nem bírja a kritikát,de attól még nem kéne megalázni a másikat egy ország elött.Ez gonoszság
Vagy a második.
Insta story-ba szokta kipakolni ezeket.
Szerintem nem rakhatha ki a nyilvánosság elé ha valaki ír neki üzenetet.Még ha kitakarná a nevét meg a képét akkor igen,de nem hiszem el,hogy így nem sérti meg a személyiségi jogokat.
Ha lenne vele jogi probléma, akkor a jelenlegi politikai helyzetben nehezen tudom elképzelni, hogy ne perelték volna már érte.
Egyébként ha valaki van olyan hülye, hogy a nevét felvállalva vállalhatatlan módon gyaláz valakit, az meg is érdemli, hogy lejárassák. Én sem szimpatizálok a Momentum irányvonalával, de eszembe nem jutna olyanokat írni nekik, mint amelyek posztolásra kerültek.
"Az oké,hogy nem bírja a kritikát,de attól még nem kéne megalázni a másikat egy ország elött."
De, bírja a kritikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!