Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik azzal érvelnek a család...

Akik azzal érvelnek a család támogatás ellen hogy úgyis túlnépesedik a föld, hogyan végezték el az általános iskolát?

Figyelt kérdés
Nem hiszem el hogy aki komolyan egy indiát és afrikát súlyto problémát ki tud vetíteni egy törpe nemzetre kelet európában az rendelkezik azokkal a készségekkel amik az elemi iskola abszolválásához kell
2019. jún. 19. 18:51
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Az nem én vagyok, csak probáltam megfelelő értelmi szinten reagálni a kérdésre.

Már a kormány betakta a jövő évre a válság tartalékot, vagyis már számolnak a srácok erre.

Majd lesznek olyanok emiatt, akik nem tudnak törleszteni, aztán a bankok meg nem tudják majd eladni az új törvény miatt, mert csak az eredeti vételon lehet eladni.

Érdekes lesz.

2019. jún. 20. 06:17
 32/34 mindentudó99 ***** válasza:
27%
Legalább tartalékolnak rá. Válság bármikor lehet. Ettől való rettegéstől senki ne vegyen ingatlant egy életen át?
2019. jún. 20. 09:30
 33/34 anonim ***** válasza:
19%

Azert ugye az az osszefugges meg van, hogy ha ezeket az orszagokat nyugati szintre emeljuk, akkor a mi tarsadalmi berendezkesedunk meg is szunik.

Nem lesz mar 5000 forintos Zaras polod, meg cipod meg akarmid. Nem annyiba fog kerulni az etel mint eddig, rengeteg munkahely fog megszunni hiszen az egesz gazdasagunk arra epul, hogy ezeket a szegenyebb orszagokat zsakmanyoljuk ki. Persze a mi elonyunkre.

Abban a pillanatban, hogy nincs olcso munkaero, nincs olcso import vagy akarmi, a mi eletvitelunk fentarthatatlan.

Inkabb ezen gondolkozzatok el.

2019. jún. 20. 12:51
 34/34 anonim ***** válasza:
58%
#30: És neked nincs jobb dolgod, mint a fidesz seggét nyalni minden kérdés alatt?
2019. júl. 2. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!